BEN ROTENBERG OPTUŽIO NOVAKA DA SE SNIMAO ZA PARE! Nizak udarac Amerikanca: Uzima mito i vara ljude?!

Autor:

Sport

04.08.2022

06:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja po starom...

BEN ROTENBERG OPTUŽIO NOVAKA DA SE SNIMAO ZA PARE! Nizak udarac Amerikanca: Uzima mito i vara ljude?!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković na US Openu

Saga oko (ne)učešća Novaka Đokovića na predstojećem US openu i dalje traje. I pored činjenice da se javljaju mnogobrojne ličnosti kako iz sveta tenisa i sporta uopšte, ali i iz političkih krugova, koji podržavaju učešće najboljeg srpskog tenisera na američkoj turneji, rešenje navedenog problema i dalje se ne nazire.

Sve navedeno još jednom je podstaklo američkog novinara Bena Rotenberga da bestidno udari na jednog od najboljih, ako ne i najboljeg tenisera u istoriji ove igre.

Foto: youtube.com/printscreen

Ben Rotenberg - osvedočeni mrzitelj Novaka Đokovića

Ben Rotenberg se prisetio detalja iz 2020. godine kada je najbolji srpski teniser ugostio na svojim kanalima Červina Džafarija i tom prilikom razgovarali su o menjanju molekularne strukture vode, kao i zmijskom ulju koje Džafarija proizvodi.

Povodom tog razgovora Rotenberg je na društvenoj mreži Tvitrer napisao:

- Pričam o Červinu Džafariju, prodavcu zmijskog ulja koji je koristio platforme Novaka Đokovića da uvali ljudima veliki asortiman skupih prevaratnskih proizvoda, kao i mnogo apsolutnih budalaština na vrhuncu pandemije 2020. godine.

Direktno je Ben Rotenberg ovime napao srpskog tenisera da je na nemoralan način tokom svetske pandemije virusa COVID-19 uzimao novac za video priloge koje je snimao.

Godinama u nazad Ben Rotenberg je poznat po svojim direktnim napadima na Novaka Đokovića. Slobodno se može postaviti pitanje da li je dotični opsednut najboljim srpskim teniserom i do nedavno svetskim brojem jedan, jer u svakoj situaciji on vidi Novaka kojem uvek ima nešto da prigovori.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading