Ovaj dan će pamtiti do kraja života: Od Novaka je dobila skupocen poklon koji je završio u njenom krevetu! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Sport

11.07.2022

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najvećih obožavateljki najboljeg srpskog tenisera, nikada neće zaboraviti Vimbldon 2022.

Ovaj dan će pamtiti do kraja života: Od Novaka je dobila skupocen poklon koji je završio u njenom krevetu! (FOTO, VIDEO)

Foto: Tviter.com/julie

Džuli Sojer, mnogi smatraju jednom od najvećih obožavateljki Novaka Đokovića. Očekivano ona je i ove godine pratila svog omiljenog tenisera na vimbldonskom turniru, a bila je i na finalnom meču koji je Novak Đoković rešio u svoju korist rezultatom 3:1 u setovima protiv australijskog tenisera Nika Kirjosa.

Oduševljena Džuli je na svom Tviter nalogu podelila sreću sa svojim pratiocima i istakla je:

- Rekao je da će mi pokloniti jedan. Obećao je. Pa, on je čovek od reči. Hvala za reket, Novače, toliko sam zahvalna i srećna. (Još uvek se ili smejem ili plačem) - istakal je Džuli Sojer.

 

 

Nekoliko sati nakon dobijanja poklona Džuli je na Tviteru podelila i snimak Novakovog reketa koji je završio u njenom krevetu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading