PIKE U NEMILOSTI ĆAVIJA! Legendarni štoper Barselone progovorio o PENZIJI (FOTO)

Autor:

Sport

19.09.2022

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik kapitena ove sezone u dresu kluba sa Nou kampa odigrao samo dve utakmice i mnogi mediji prenose da će okačiti kopačke o klin na kraju sezone.

PIKE U NEMILOSTI ĆAVIJA! Legendarni štoper Barselone progovorio o PENZIJI (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Ćavi i Đerar Pike

Legendarni fudbaler Barselone Đerar Pike (35) nalazi se u nemilosti trenera Ćavija, inače svog nekadašnjeg saigrača sa kojim je osvojio sve što se može osvojiti.

Naime, zamenik kapitena Barse ove sezone ima status na koji nije navikao, pošto je odigrao samo dve utakmice u svim takmičenjima.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Đerar Pike

Mnogi španski mediji prenose da će se iskusni štoper povući na kraju sezone, ali sada se pojavila informacija koja kaže da je nekadašnji reprezentativac poručio da ne razmatra da okači kopačke o klin.

Šta više, Đerar je uveren da i dalje može da doprinese ekipi na terenu i u svlačionici i da Ćaviju neće postati navika da ga drži na klupi.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ćavi

Podsetimo, prošle godine je nekadašnji igrač Mančester junajteda i Saragose poručio da namerava da do kraja karijere ostane na Nou kampu.

Penzionisaću se u Barseloni, ali nikada kao igrač sa klupe - rekao je tada defanzivac.

 

 

Pike ugovor sa velikanom ima do leta 2024. godine, a od dolaska u leto 2008. godine dao je 52 gola na 608 utakmica i osvojio 30 trofeja.

Za "crvenu furiju" upisao je pet golova na 102 nastupa od 2009. do 2018. godine i bio deo generacije koja je osvojila Svetsko prvenstvo 2010. i Evropsko dve godine kasnije.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Đerar Pike

Zanimljivo da je od 2008. godine odigrao i 10 utakmica za reprezentaciju Katalonije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading