SKLONJEN I PRIMA 400.000 EVRA GODIŠNJE! Nije prošao kod Dekija i Milojevića, a svi su ZABORAVILI na njega (FOTO)

Autor:

Sport

19.09.2022

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U dresu Crvene zvezde odigrao je 16 utakmica i postigao tri gola.

SKLONJEN I PRIMA 400.000 EVRA GODIŠNJE! Nije prošao kod Dekija i Milojevića, a svi su ZABORAVILI na njega (FOTO)

Foto: Twitter.com/FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde reprezentativnu pauzu dočekuju sa pet bodova više od večitog rivala Partizana, dok su u grupnoj fazi Lige Evrope na nuli posle dva kola.

Crveno-beli bili su aktivni u letnjem prelaznom roku kada su dolasci i odlasci u pitanju, a navijači su zaboravili na jednog igrača koji prima 400.000 evra, a nije ni u protokolu.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Detalj sa utakmice Crvene zvezde i Monaka

U pitanju je Srđan Spiridonović (28) koji se u julu vratio sa pozajmice iz grčkog Atromitosa pošto Dejan Stanković nije računao na njega, a ista je situacija i kod novog trenera Miloša Milojevića.

Republika

Foto: Starsport

Srđan Spiridonović

Podsetimo, popularni Spidi na Marakanu je stigao u julu 2020. godine iz poljskog Pogona za 250.000 evra i potpisao je ugovor na tri godine, odnosno do poslednjeg dana juna 2023.

Momak rođen u Beču za Crvenu zvezdu odigrao je 16 utakmica i postigao tri gola, ali je već na zimu otišao na šestomesečnu pozajmicu u turski Genčlerbirligi. 

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Srđan Spiridonović i Aleksandar Katai

Tu je upisao šest nastupa bez učinka, a potom je usledilo kaljenje od 12 meseci u pomenutom Atromitosu i dva gola na 20 utakmica.

Jasno je da crveno-beli neće produžiti saradnju sa Srđanom Spiridonovićem, ali ostaje pitanje da li će do rastanka doći u januaru 2023. godine ili na leto iste godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Perhan

19.09.2022 20:07

Sve bi to meni Mrkela vratio u klupsku kasu.