ZVEZDI NE PRIJA MAČVA U KUPU: Pre četiri godine, crveno-beli NOKAUTIRANI u Šapcu (VIDEO/FOTO)

Autor:

Sport

19.09.2022

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U četvrtfinalu takmičenja, izabranici tadašnjeg trenera Vladana Milojevića iznenadili navijače i završili takmičenje posle izvođenja penala i jednog promašaja.

ZVEZDI NE PRIJA MAČVA U KUPU: Pre četiri godine, crveno-beli NOKAUTIRANI u Šapcu (VIDEO/FOTO)

Foto: Starsport

Tuga igrača Crvene zvezde i slavlje fudbalera Mačve u Šapcu

U ponedeljak je održan žreb za šesnaestinu finala Kupa Srbije, a Crvena zvezda, dvostruki uzastopni osvajač ovog takmičenja gostovaće Mačvi u Šapci.

Ovaj par budi lepo sećanje domaćinu, ali loše gostu, pošto je Mačva 14. marta 2018. godine izbacila crveno-bele u četvrtfinalu Kupa Srbije posle penala!

Tada je posle 90 minuta u Šapcu bilo 0:0, a izvođenje jedanaesteraca donelo nam je rezultat od 5:4 pošto je Nemanja Radonjić u poslednjoj seriji poslao loptu preko prečke.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Pešić teši Nemanju Radonjića

U nastavku takmičenja, posle izbacivanja izabranika tadašnjeg trenera Vladana Milojevića, Mačva je ispala u polufinalu od lučanske Mladosti, a trofej je osvojio Partizan pobedom od 2:1 na stadionu Radnika u Surdulici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading