SLEDI NAJMOĆNIJI DAN! 10.10 je čaroban datum, a uz pomoć ove sitnice sve možete da okrenete u svoju KORIST!

Autor: N.J.

Lifestyle

07.10.2022

07:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Ovo će vam biti najsrećniji dan!

SLEDI NAJMOĆNIJI DAN! 10.10 je čaroban datum, a uz pomoć ove sitnice sve možete da okrenete u svoju KORIST!

Foto: Shutterstock

Numerolozi trvde da je 10.10.2022. godine dan kada ćete mnogo prosperirati!

U svakom mesecu imamo datum ogledala, a u oktobru to je 10.10 - dan kada nas očekuju tri važna događaja i budi se kreativna energija, kako navodi numerologija.

Foto: Pixabay, Shutterstock

Horoskop

 

Saznajte koje tri važne stvari vas očekuju na energetskom nivou!

Ovo će biti najsrećniji dan u mesecu, a pošto je datum ogledala u ponedeljak, to je sjajan početak nove nedelje. Period je odličan za donošenje važnih odluka koje mogu uticati na budućnost, piše Naj žena.

Foto: Shutterstock

Horoskop - astrologija

 

Koje 3 važne stvari nas očekuju 10.10?

Jedinica je vladar ovog datuma, što znači da nas očekuju sjajne šanse za novi početak - odnosa, karijere, novog projekta... Može ukazivati i na novu romansu, ali nas poziva i da se povežemo sa drugima i stvorimo veze koje zrače dobrotom i ljubavlju.

Povezan je i sa metorskom kišom drakonida - zvezda padalica koje nas pozivaju da transformišete određene stvari u svom životu. To može biti vaš izgled, odnos prema novcu ili preuređenje kuće.


Astrolozi napominju da 10.10. Merkur prelazi u Vagu. U ovom slučaju, Merkur će izgubiti nešto od svoje snage, ali to uopšte ne znači da će nam štetiti. Naprotiv, njegov boravak u Vagi će nas smiriti i većinu ljudi učiniti emocionalno stabilnom. Pronalaženje zajedničkog jezika će postati lakše - posebno za one koji su potpuno različiti jedni od drugih. Zato 10.10. kreirajte svoje namere za promene života nabolje, opustite se, sanjajte, ali i delujte. Neka vas sreća prati na svakom koraku.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading