DEVEDESETIH JE BILA SAN SVAKOG MUŠKARCA! Folk zvezda se GODINAMA nije pojavljivala u medijima, ŠOKIRAĆETE se kada vidite kako izgleda u ŠESTOJ deceniji! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.10.2022

07:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Buba Miranović devedesetih godina bila je jedna od najpoželjnijih dama sa naše estrade.

DEVEDESETIH JE BILA SAN SVAKOG MUŠKARCA! Folk zvezda se GODINAMA nije pojavljivala u medijima, ŠOKIRAĆETE se kada vidite kako izgleda u ŠESTOJ deceniji! (FOTO)

Foto: Youtube printscreen

Iako je u javnosti već decenijama poznata pod estradnim imenom Buba Miranović, njeno pravo ime je Biljana Bosiljčić.

Pevačica je devedesetih godina bila jedna od napoželjnijih dama sa estrade, a veliku pažnju privukla je svojim neobičnim imidžom, odnosno ljubičastom kosom koja je postala njen zaštitni znak.

 

Foto: Youtube printscreen

Buba Miranović

 

Pevačica je u tinejdžerskim danima pohađala medicinsku školu, a imala je želju da studira medicinu, međutim, ubrzo je shvatila da je muzika njen životni put.

Tokom jednog od nastupa upoznala je supruga Žiku Bosiljičića, za kog je odlučila da se uda kada je imala samo 19 godina. Buba je tada zbog ljubavi spakovala kofere i sa svojim suprugom se odselila u Torontom, međutim, ubrzo nakon što je shvatila da na tom podneblju ne može da ostvari svoj životni san, pa se vratila u Srbiju kako bi nastavila sa muzičkom karijerom.

Buba danas ima 55 godina i dvoje dece - posvetila se porodici i muziku je stavila u drugi plan. U javnosti se već godinama nije pojavljivala, a mnogi su ostali zatečeni kada su videli da pevačica i danas, u šestoj deceniji, izgleda bolje nego njene mnoge dosta mlađe koleginice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading