ODREĐEN PRITVOR MAKROIMA IZ BEOGRADA! Terali maloletnicu iz doma za nezbrinutu decu na prostituciju!

Autor:

Hronika

07.10.2022

06:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na predlog Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, sud je odredio pritvor T.J. (20) i F.T. (20) koji se sumnjiče da su zajedno sa M.S. (20) koji je u bekstvu, od februara do juna ove godine, maloletnu oštećenu terali na prostituciju i seksualnu eksploataciju, iskorišćavajući njene teške životne prilike, dovodeći je najpre u zabludu, a potom upotrebljavajući silu i pretnje.

ODREĐEN PRITVOR MAKROIMA IZ BEOGRADA! Terali maloletnicu iz doma za nezbrinutu decu na prostituciju!

Foto: Profimedia

Pritvor im je određen da ne bi uticali na svedoke i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovili krivično delo, potvrđeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.

Oni su juče saslušani u tužilaštvu, nakon čega je predložen pritvor.

Osumnjičenima T.J. (20), F.T. (20) i M.S. (20) na teret je stavljeno krivično delo trgovina ljudima, za koje je zaprećena kazna zatvora od najmanje pet godina.

T.J. je na saslušanju suštinski priznala radnje izvršenja krivičnog dela za koje se tereti, dok je F.T. negirao i izneo svoju odbranu.

Kako Tanjug saznaje, oštećena se pre mesec dana porodila, a otac deteta je osumnjičeni M.S. koji je u bekstvu.

Oštećena ima 16 godina i štićenica je jednog doma za nezbrinutu decu.

Osumnjičeni su pripisali nepostojeće dugove koje treba da im otplati, terali su je na prostituciju i uzimali su joj sve pare, a onda joj je T.J. davala pola ili manje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Samo pitam

07.10.2022 08:18

Gde je ovde rodna ravnopravnost u naslovu vesti? Nisu svi makroi muškarci, već ima i žena. Pa kad može bojnjiki ja, psihološkinja, može valja i makroica ili kako već...znaju to bolje feministkinje iz redakcije .