Nekadašnji košarkaš Zvezde izneo činjenice koje se Grobarima nikako neće svideti!

Autor:

Sport

24.09.2022

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je otkrio veliku tajnu srpske košarke?

Nekadašnji košarkaš Zvezde izneo činjenice koje se Grobarima nikako neće svideti!

Foto: Starsport

Pre tri godine, u 36. godini života okončao je profesionalnu igračku karijeru nakon pune četiri godine provedene u najboljoj ekipi Republike Srpske, Igokei.

Tokom bogate karijere Vuk Radivojević je u čak tri navrata nosio dres Crvene zvezde i važi za jednog od velikih navijača ovog kluba i pored činjenice da je u mlađim kategorijama nosio dres večitog rivala Partizana.

Ovoga puta Vuk Radivojević je gostovao u podkastu "Jao Mile" gde je objasnio zašto je u mlađim kategorijama nosio crno-beli dres, ali otkrio i pojedine činjenice koje se i neće baš svideti pristalicama Partizana.

- Tada Zvezda nije imala mlađe selekcije. Kad god smo se delili da nešto igramo, uvek smo igrali Zvezda protiv Partizana. Sad pola njih neće da prizna da su navijali za Zvezdu - rekao je između ostalog Radivojević.

 

Vuk Radivojević je član Crvene zvezde bio u periodu od 2003. do 2007. godine, zatim u sezoni 2009/10, kao i u periodu od 2011. do 2013. Noseći crveno-beli dres okitio se sa tro pehara namenjena pobedniku nacionalnog Kupa Radivoja Koraća.

Tokom karijere još je nastupao za kraljevačku slogu, Fuenlabradu, FMP, Turk Telekom iz Ankare i poljski Vroclav.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading