UGOVOR JE PARAFIRAN: Majk Cirbes se obavezao na jednogodišnju vernost!

Autor:

Sport

25.08.2022

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno je poznato gde će iskusni Nemac nastaviti karijeru.

UGOVOR JE PARAFIRAN: Majk Cirbes se obavezao na jednogodišnju vernost!

Foto: Starsport

Pune četiri sezone tokom tri boravka u srpskoj prestonici odigrao je Majk Cirbes u dresu Crvene zvezde. Tokom tog perioda odigrao je ukupno 221 meč i bio strelac 1.930 poena. Ostvarenim učinkom nalazi se na drugoj poziciji večite liste kluba sa Malog Kalemegdana u obe konkurencije kada su stranci u pitanju.

Po okončanju nove trofejne sezone bil oje jasno da će tridesetdvogodišnji Nemac napustiti Beograd, a sada je poznato i gde nastavlja svoju igračku karijeru.

Majk Cirbes se obreo u Lisabonu i u narednih godinu dana nosiće dres ekipe Benfike.

 

 

Tokom profesionalne karijere koja traje punih deceniju i po, Majk Cirbes je pored Crvene zvezde nastupao i za Trir, Brose basket, Makabi Tel Aviv, minhenski Bajern, kineski Gvangdži, Cedevita Olimpiju i Šabab Al-Ahli id Dubaija.

U crveno-belom dresu Cirbes je osvojio četiri prstena AdmiralBet ABA lige (2015, 2016, 2019. i 2022.), jedan ABA Superkup (2018.), tri šampionska pehara nacionalnog šampiona Srbije (2015, 2016. i 2022.), kao i trofej pobednika Kupa Radivoja Koraća 2015. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading