SA TEODOSIĆEM SAM SE SVE DOGOVORIO: Nebojša Čović objasnio razloge zbog kojih kapiten reprezentacije ipak nije stigao na Mali Kalemegdan!

Autor:

Sport

12.08.2022

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednjih dana kapiten srpske košarkaške reprezentacija nalazi se u epicentru sportskih zbivanja.

SA TEODOSIĆEM SAM SE SVE DOGOVORIO: Nebojša Čović objasnio razloge zbog kojih kapiten reprezentacije ipak nije stigao na Mali Kalemegdan!

Foto: Tanjug

Nebojša Čović

Godinama u nazad traje nada navijača Crvene zvezde da će Miloša Teodosića jednom videti u crveno-belom dresu kluba sa Malog Kalemegdana.

Ne krije ni kapitan srpske reprezentacije da je veliki pristalica crveno-belih boja i čini se da je upravo ovog leta bio verovatno i najbliži potpisivanju ugovora sa srpskim i regionalnim košarkaškim šampionom.

Međutim, sve je u poslednjem trenutku stopirano.

 

O ovoj temi, tokom gostovanja na TV Pink, govorio je i prvi čoveč crveno-belih Nebojša Čović:

- Ja sam sa Teom imao nekoliko razgovora ovog leta oko prelaska u Zvezdu. Dogovorili smo se, ali predsednik Virtusa ne želi da ga pusti čak i ako mi hoćemo da platimo obeštećenje. Kaže da su navijači Virtusa vezani za Tea i da nikakvo obeštećenje ne dolazi u obzir - zaključio je Nebojša Čović.

Ostaje da se vidi da li će se želja svih strana ipak jednom i ostvariti. Međutim, Miloš Teodosić je marta ove godine proslavio svoj 35. rođendan i pitanje je koliko će još godina biti u mogućnosti da nastupa na nivou koji je Crvenoj zvezdi potreban.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading