DA NAPRAVIMO ISKORAK: Čović izneo planove kluba za novu sezonu i bacio Delije u trans!

Autor:

Sport

11.08.2022

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi čovek Crvene zvezde gostujući na RTS-u, nakon komentarisanja aktuelnih dešavanja vezanih za košarkašku reprezentaciju Srbije, dotakao se i pitanja klupske košarke.

DA NAPRAVIMO ISKORAK: Čović izneo planove kluba za novu sezonu i bacio Delije u trans!

Foto: Tanjug

Nebojša Ćović

Nebojša Čović je izneo očekivanja koja su postavljena pred stručni štab i igrače u predstojećoj sezoni, a jasno je da je sve navedeno i te kako interesovalo milionsku armiju pristalica crveno-belih sa Malog Kalemegdana:

- Mislim da smo napravili savim pristojnu ekipu za izazove koji nas čekaju u Evroligi, ABA ligi i domaćem takmičenju, jer mi poštujemo i domaće takmičenje, nismo istupili kao neki. Imamo novi stručni štab, mlađe ljude, verujem da ćemo napraviti dobar rezultat. Lopta je okrugla, ne mogu da nagađam šta ćemo da uradimo, probaćemo da odbranimo titule u domaćim takmičenjima i u ABA ligi, a u Evroligi bih voleo da napravimo iskorak, da odemo na F8, a zašto ne i dalje - istakao je Nebojša Čović čije će reči svakako oduševiti Delije.

 

Treba napomenuti da je Crvena zvezda u aktuelnom prelaznom roku, do sada, pored trenera Vladimira Jovanovića dovela i sedmoricu igrača. Članovi crveno-belih postali su: Nemanja Nedović, Džejlen Adams, Ben Bentil, Džon Holand, Dalibor Ilić, Hasan Martin i Filip Petrušev.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading