Kolima sleteli u reku sa sinom, jedva izvukli ŽIVE GLAVE! Nikolina Kovač otkrila POTRESNE DETALJE saobraćajke: "Voda je došla iznad nivoa prozora" (FOTO)

Autor:

Zabava

11.08.2022

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolina Kovač otkrila kako se osećala nakon što se sa sinom i mužem sletela sa puta u reku!

Kolima sleteli u reku sa sinom, jedva izvukli ŽIVE GLAVE! Nikolina Kovač otkrila POTRESNE DETALJE saobraćajke: "Voda je došla iznad nivoa prozora" (FOTO)

Foto: Instagram.com

Nikolina Kovač i Saša Kapor

Pevačica Nikolina Kovač, jedna je od traženijih srpskih pevačica, a karijeru je počela u muzičkom programu ,,Zvezde Granda". Tokom boravka na estradi, Nikolina je upoznala kolegu Sašu Kapora, sa kojim je stupila u bračne vode, a potom su dobili dvoje zlatne dece. 

Nikolina je sada progovorila o saobraćajnoj nesreći koju su doživeli sin Nikolaj, suprug Saša i ona na putu, kada su sleteli u reku. 

 

- Kada sam snimila svoju drugu pesmu ",Sumnjivo lice" i posle udaje i porodaja se vratila na scenu, Saša, Nikolaj i ja smo doživeli veliku saobraćajnu nesreću. Upali smo u reku i to je bio jako veliki stres za mene - počinje Nikolina tešku emotivnu priču.

- Dugo vremena mi je trebalo da izgubim strah od vožnje. Neprijatno mi je bilo i kada bih vozila i kada bih bila suvozač. Opominjala sam da se smanji brzina, da se koči, znala sam da izlazim iz automobila... Trajalo je to od dve godine, a uporedo s tim sam dobila i strah od letenja - ispričala je Kovačeva sa suzama u očima i setila i scene koju nikada neće zaboraviti, kada joj je jedino bilo važno da spase svog sina.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Nikolina Kovač u emisiji ,,Amig show"

 

- Scena kada ja Nikolaja dajem kroz prozor, jer je voda došla iznad nivoa prozora bila je strašna. Čoveku koji mi je davao ruku da se i ja izvučem govorila samo da vodi dete, a ja sam u haljini plivala do obale. Tada shvatiš koliko si mali i nebitan. Tada sam promenila kompletnu percepciju života. U tom trenutku nisam posećivala psihoterapeuta, danas to češće radim. Tada sam tražila snagu u sebi samoj. Preko noći sam sazrela i odrasla, ali trebalo je vremena da u svoj život i sebi vratim mir. Sada i vozim i letim, ali i dalje imam mali strah od aviona - završila je Nikolina ispovest kroz osmeh za Alo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading