Aleksandra Radović (47) objavila fotku sa plaže BEZ TRUNKE ŠMINKE: Pevačica sve iznenadila izgledom, retko koja koleginica bi ovo smela da uradi!

Autor:

Zabava

11.08.2022

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Aleksandra Radović objavila šok fotku sa plaže!

Aleksandra Radović (47) objavila fotku sa plaže BEZ TRUNKE ŠMINKE: Pevačica sve iznenadila izgledom, retko koja koleginica bi ovo smela da uradi!

Foto: Instagram.com

Pevačica Aleksandra Radović važi za onu prirodnu lepotivu sa estrade, a uskoro će proslaviti 48. rođendan. Radovićka ne voli da se u javnosti pojavljuje bez šminke, zbog čega nismo ni imali mnogo prilike da je vidimo potpuno opušteno.

Sve do sad! 

 

 

Naime, na Instagram profilu Aleksandra je objavila fotografiju sa plaže, a na licu nije imala ni trunke šminke. Mnoge Aleksandrine koleginice se ne bi usudila na ovakav potez, budući da mnoge pevačice posežu putem fotošopa i raznih filtera koje pružaju današnje aplikacije. 

To nije bio slučaj sa ovom muzičkom zvezdom, koja je prebrodila strah, budući da do sada nije pričala otvoreno o plastičnim i estetskih zahvatima, komentari su uglavnom pozitivni. 

 

Komnetari su se nizali jedan za drugim, Aleksandrini pratioci nisu navikli na nju u ovom izdanju, budući da uglavnom neguje sređeni imidž u javnosti. 

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandra Radović bez šminke Instagram

 

„Svaka čast“, „Lepim ljudima ne treba šminka“, samo su neki od komentara oduševljenih pratilaca koji su se u glas složili da lice Aleksandre Radović izgleda savršeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading