KRAJ! Sjajna vest za Đokovića STIŽE sa američkog kontinenta!

Autor:

Sport

11.08.2022

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novaka čeka izvestan napredak na ATP listi, pošto je Cicipas doživeo ranu eliminaciju u Montrealu i okončao takmičenje.

KRAJ! Sjajna vest za Đokovića STIŽE sa američkog kontinenta!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Sjajna vest za srpskog tenisera Novaka Đokovića stiže iz Montreala. Grk Stefanos Cicipas eliminisan je od Britanca Džeka Drejpera već u 2. kolu kanadskog Mastersa, te su velike šanse da će Nole ponovo biti u "top 5" igrača planete.

 

 

Da bi Srbin preuzeo status svetskog broja pet, neophodno je još samo da se Norvežanin Kasper Rud ne plasira u polufinale Montreala, a njega već na narednoj sttepenici čeka veliki izazov u vidu Španca Roberta Bautiste Aguta.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kasper Rud ugrožava Novaka

Što se tiče Cicipasa, on je Đokoviću bežao 230 bodova na ATP listti, pa je u Kanadi bio pod pritiskom da stigne do četvrtfinala kako bi ostao ispred njega. U tome nije uspeo...

Potencijalna "smena" na poziciji pet dolazi iznenadno, spletom okolnosti, budući da Novak nije igrao još od Vimbldona, a sva je prilika da će propustiti kompletnu američku turneju, zaključno sa US Openom, jer nije vakcinisan protiv koronavirusa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Glupavo

11.08.2022 09:10

Šta sve to Noletu vredi kad ne može da igra najveće turnire. Prava vest bi bila:"Nema više ni jednog slučaja korone, ali ameri i dalje traže da Nole mora biti vakcinisan". To je njihova politika. Ako Nole sam sebe ne izbaci sa turnira(lopticom na sudiju), moraćemo mi-svim sredstvima. Ende.