Na pomolu neočekivani veleobrt: Ako se ispune OVA DVA USLOVA, vraća se Novak Đoković!

Autor:

Sport

10.08.2022

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin na "pirnudnoj" pauzi, ali ipak može da napreduje na rang listi najboljih svetskih tenisera - da li će se vratiti u "top pet"?

Na pomolu neočekivani veleobrt: Ako se ispune OVA DVA USLOVA, vraća se Novak Đoković!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković na US Openu

Srpski teniser Novak Đoković trenutno zauzima šesto mesto na ATP listi sa 4.770 bodova, a posle Mastersa u Montrealu mogao bi da pretekne Grka Stefanosa Cicipasa, bez obzira što ne igra još od osvajanja titule na Vimbldonu.

Naime, Srbin za grčkim asom trenutno zaostaje 230 poena, pa je Cicipas pod imperativom da se u Kanadi domogne četvrtfinala kako bi zadržao status svetskog broja pet. A već na startu ga čeka veliki izazov u vidu "zahuktalog" Britanca Džeka Drejpera.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak ga ugrožava - Cicipas pod pritiskom

Ipak, Noletu opasnost preti od finaliste Rolan Garosa, Norvežanina Kaspera Ruda, koji minimalno zaostaje za Srbinom. Ali, da bi ga prestigao morao bi da dođe do polufinala Montreala, a veliko je pitanje da li će u tome uspeti. 

Podsetimo, Đoković je došao do sedme titule na londonskoj travi, ali se ove godine bodovi ne računaju, tako da za prvim reketom sveta, Rusom Danilom Medvedevim, zaostaje preko tri hiljade bodova...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading