DRAMA KOD ČAČKA! Pukla plinska cev na pumpi "KNEZ PETROL", preti EKSPLOZIJA! POLICIJA I VATROGASCI EVAKUIŠU GRAĐANE (VIDEO)

Autor:

Hronika

10.08.2022

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na benzinskoj pumpi u selu Trbušani kod Čačka došlo je do havarije, kada je kako se pretpostvlja pukla plinska cev i preti opasnost od izlivanja gasa. Na lice mesta odmah su upućene policijske ekipe koje su blokirale glavnu i okolne saobraćajnice.

DRAMA KOD ČAČKA! Pukla plinska cev na pumpi "KNEZ PETROL", preti EKSPLOZIJA! POLICIJA I VATROGASCI EVAKUIŠU GRAĐANE (VIDEO)

Foto: RINA

Na benziskoj pumpi u selu Trbušani kod Čačka pukla je plinska cev i preti opasnost od izlivanja gasa.

Foto: RINA

Pukla cev kod Čačka

U toku je evakuacija građana koji žive u obližnjim kućama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

- Samo se odjednom pred nama stvorila policija i rekli da nam je prolaz zabranjen. Nama je kuća u blizini i strahujemo za svoju bezbednost, svuda ispred oseća se miris gasa. Plašimo se da nešto ne eksplodira - kaže za RINU jedan od meštana sela Trbušani.

Foto: RINA

Evakuacija

Cisterna sa koje se vršilo pretakanje gasa je u belom dimu, što dodatno plaši stanovnike.

Na teren je upućen i veliki broj vatrogasnih ekipa koji pokušavaju da saniraju kvar na cisterni i spreče dodatno izlivanje gasa.

 

 

Podsetimo, u utorak nešto posle ponoći, prijavljeno je curenje gasa na pumpi u mestu Šepak u Republici Srpskoj, koja je eksplodirala 2019. godine kada se zatresla cela Loznica.

Međutim, otkriveno je da se iza svega krije pokušaj krađa automobila. Naime, sigurnosne kamere snimile su muškarca koji je pokušao da ukrade automobil čiji je vlasnik na trenutak izašao iz vozila, ostavio otvorena vrata i upljane motor dok se na suvozačevom mestu nalazila ženska osoba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading