DRAMA! Medijski GIGANT se RAZVEO! Rupert Mardok i Džeri Hol izdali saopštenje, a onda mu je ona priredila NEPRIJATNO IZNENAĐENJE na venčanju UNUKE! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.08.2022

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džeri Hol i Rupert Mardok doneli su konačnu odluku da stave tačku na njihov brak!

DRAMA! Medijski GIGANT se RAZVEO! Rupert Mardok i Džeri Hol izdali saopštenje, a onda mu je ona priredila NEPRIJATNO IZNENAĐENJE na venčanju UNUKE! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Model Džeri Hol i medijski mag Rupert Mardok doneli su šokantnu odluku da se razvedu. Podsetimo, pre samo nekoliko nedelja njih dvoje su raskinuli, a onda je usledila ova šok odluka. 

Bivši supermodel Džeri kada je u sredu zatražila od Višeg suda u Los Anđelesu da poništi zahtev za razvod, koji je podnela. Kako prenose strani mediji, u dokumentu se navodi da zahtev za razvod treba odbaciti bez predrasuda, što znači da ne može ponovo biti pokrenut. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Džeri Hol i Rupert Mardok se razvode

Nakon samo nekoliko sati o konačnom razvodu, Hol i Mardok nagodili su se, te su izašli sa obrazloženjem da su ostali u dobrim odnosima, što je stajalo i u njihovoj zajedničkoj izjavi za medije. 

U izjavi je stajalo: „Džeri Hol i Rupert Mardok su okončali svoj razvod. Ostaju dobri prijatelji i žele jedni drugima sve najbolje u budućnosti."

Inače, Džeri i Rupert bili su u braku šest godina, a u junu ove godine otkriven je njihov raskid. Prošlog vikenda, strani mediji su objavile da je 91-godišnji medijski tajkun brak završio premo mejla, što je šokiralo javnost. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Džeri Hol i Rupert Mardok razvod

No, Džeri je, nakon što je primila mejl, 1. jula podnela zahtev za razvod braka u Los Anđelesu, a ne u Velikoj Britaniji, što su mnogi očekivali, budući da su se tamo i venčali. Međutim, tu drami nema kraja! Džerin naredni potez bio je još skandalozniji. 

Naime, ona je angažovala antiterorističkog službenika Met policije, da dostavi njenog, sad već bivšem suprugu papire za razvod 4. jula, nakon što je prisustvovao venčanju svoje unuke. U svojoj prvobitnoj peticiji, rekla je da nema njegove pune finansijske informacije i da ih traži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rade

12.08.2022 01:19

Što bi se razvodila kad će se on ubrzo razvesti od života 🤣😇😂