Našoj glumici PREMINUO SIN nakon SEDAM DANA od porođaja! Prošla kroz PAKAO: Ne znaš gde više boli!

Autor:

Zabava

11.08.2022

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Snežana Jeremić Nešković izgubila sina.

Našoj glumici PREMINUO SIN nakon SEDAM DANA od porođaja! Prošla kroz PAKAO: Ne znaš gde više boli!

Foto: Facebook printscreen

Snežana Jeremić Nešković poznata je pozorišna glumica, a svoje najpoznatije filmske uloge je ostvarila u filmovima “Mala noćna muzika”, “Jagoda u supermarketu”, učestvovala je i u projektima “Šumska škola” i “Zaboravljeni umovi Srbije”, a pojavila se i u seriji “Andrija i Anđelka”.

Republika

Foto: Facebook.com printscreen

Snežana Jeremić

Ona je doživela veliku tragediju kada joj je sin usled srčanih problema nakon sedam dana od rođenja preminuo.

- Iskusila sam kako je biti majka, i mada je trajalo kratko, bilo mi je drago što sam videla i osetila sina. Posle toga nam je trebalo tri godine da ožiljci zacele, da se odmorimo i krenemo u novu borbu, jer je vantelesna oplodnja velika mentalna i fizička borba. Ko to nije prošao, ne zna o čemu govorim, a nažalost u poslednje vreme veliki broj parova ima problem sa začećem. O tome se u društvu ne govori, ne znam iz kog razloga, a najviše boli kad te neko pita: “Koliko ste u braku, kad će deca?”, dok se ti uporno boriš da dobiješ dete. Ne znaš gde te više boli i mnogo ti je teško da odgovaraš na takva pitanja. Trudila sam se da dajem odgovore tako da ljudima ne bude neprijatno, a kad su baš insistirali, rekla bih im da sam bila majka sedam dana, pa bi, u neprilici, odmah prekinuli razgovor na tu temu - rekla je glumica svojevremeno i dodala da iako je mislila da nikada neće uspeti da nastavi dalje, to se promenilo kada je dobila ćerku Juliju koja joj je promenila život u potpunosti.

- Porodila sam se carskim rezom i nisam reagovala onako kako sam očekivala. Mislila sam da će biti suza radosnica, da će me preplaviti emocije čim vidim bebu, ali bila sam šokirana svime što se događalo i sa mnom i sa njom odmah posle porođaja i nisam ni stigla da se obradujem. Zbog prethodnog lošeg iskustva, sve dok nisam videla bebu bilo me je strah, strepela sam da li je s detetom sve dobro. Na sreću, Julija je zdrava i normalna devojčica koja je dobila ocenu devet na porođaju, pa me je to umirilo. I suprug Predrag i moja mama Pavica bili su u bolnici i videli smo se malo kasnije, kad je prošlo dejstvo anestezije. Plakali smo zbog olakšanja i saznanja da je sve završeno na najbolji mogući način - rekla je Snežana koja ne krije da joj je ispunjena najveća životna želja:

Republika

Foto: instagram.com

Snežana Jeremić o potomstvu

- Svakim danom sam sve srećnija i svesnija toga da mi je ostvarena životna želja: postala sam majka. Suze radosnice su svakodnevne i uživam u svakom trenutku sa Julijom, pevam joj, čitam pesme i priče koje je meni čitala moja majka. Sve radimo zajedno, ne ispuštam je iz ruku, iako su mi svi rekli da ne treba to da radim. Ali ja hoću i želim da je naviknem na moje ruke, jer sam jedva dočekala da je držim u naručju. Čak i spavamo zajedno, ona najčešće na mojim grudima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading