OTVORENA JE PANDORINA KUTIJA: Nebojša Čović o aktuelnim dešavanjima u srpskoj košarkaškoj reprezentaciji!

Autor:

Sport

11.08.2022

06:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika bura i dalje trese srpsku košarku.

OTVORENA JE PANDORINA KUTIJA: Nebojša Čović o aktuelnim dešavanjima u srpskoj košarkaškoj reprezentaciji!

Foto: Starsport/Ilustracija

Nebojša Čović i Miloš Teodosić

Sve oči sportske, ali i ne samo sportske javnosti usmerene su  ka košarkaškoj reprezentaciji Srbije. Na žalost, medijska pažnja nije usmerena na "Orlove" zbog ostvarenja na košarkaškom parketu, već se situacija ne stišava nakon odluke selektora Svetislava Pešića da se zahvali kapitenu Milošu Teodosiću koji ovog leta ipak neće biti deo srpskog nacionalnog tima.

Povodom svega što je prilično uzdrmalo temelje nacionalne igre pod obručima u jutarnjem programu RTS-a, govorio je i prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović:

- Miloš je naš proizvod, proizvod FMP-a, sa Pešićem sam isto puno radio, što u nacionalnim selekcijama i Zvezdi. Nije nam to trebalo, način na koji je to urađeno je loš. Ali, selektor ima sva prava, treba da se setimo i da su neke naše selekcije sa sjajnim igračima, 2000. 2004. i 2005. godine zavšavale loše. I Teo i Kari su veoma iskusni. Trebalo je njih dvojica da samo to "ispeglaju", ali čuo sam da će Pešić da se oglasi u ponedeljak - započeo je svoje izlaganje prvi čovek srpskog i regionalnog šampiona i nastavio:

Foto: Starsport

Miloš Teodosić i Svetislav Pešić

 

- Nervira me što u tabloidima pravimo nestabilnost i lošu atmosferu, ovaj nije dobar sa ovim, molio bih ljude da se primire, iako je egzotična tema, ali time ćemo napraviti samo štetu, svi treba da budemo uz reprezentaciju i da napravimo što bolji rezultat. Dajte da im pomognemo, a nećemo im pomoći, ako raspredamo po štampi celu tu priču. Način na koji je urađeno je trapav i pogrešan i time je otvorena pandorina kutija - zaključio je Nebojša Čović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mirko

11.08.2022 07:15

Svi bi da budu selektori umesto selektora.