INSTAGRAM USTANAK: Nakon selektorove odluke, saigrači upućuju reči podrške kapitenu! (FOTO)

Autor:

Sport

09.08.2022

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Društvene mreže su se uzburkale nakon odluke selektora srpske košarkaške reprezentacije.

INSTAGRAM USTANAK: Nakon selektorove odluke, saigrači upućuju reči podrške kapitenu! (FOTO)

Foto: Starsport

Kapiten Miloš Teodosić neće ovog leta biti u sastavu reprezentacije Srbije kako u odlučujućim kvalifikacionim mečevima za Svetsko prvenstvo, tako i za Eurobasket koji se krajem leta ofržava u Češkoj, Gruziji, Italiji i Nemačkoj.

Odmah nakon informacije koja je pokrenula pravu lavinu, ljubitelji sporta i košarke su na društvenim mrežama izneli svoje viđenje najnovijih dešavanja, a nije mnogo vremena proteklo kada su se povodom novonastale situacije javnosti obratili i pojedini istaknuti srpski košarkaši.

Slobodno se može reći da je nakon njihovih reči na društvenoj mreži Instagram nastao pravi USTANAK!!!

Dugo godina su Stefan Marković i Miloš Teodosić zajedno nastupali u dresu sa nacionalnim grbom, a do prethodne sezone njih dvojica su činili i udarni tandem u italijanskom Virtusu iz Bolonje.

Aktuelni košarkaš Crvene zvezde je na svom profilu objavio interesantnu fotografiju njih dvojice iz mlađih dana, uz komentar koji sve govori:

- Kult reprezentacije.

Foto: Instagram.com/printscreen

Miloš Teodosić i Stefan Marković

 

Stefanu Markoviću se pridružio i Nemanja Nedović. Novo pojačanje Crvene zvezde je na Instagramu takođe objavilo fotografiju na kojoj je zajedno sa Teodosićem. Obojica us nasmejani u opremi srpskog nacionalnog košarkaškog tima. Iako Nedović ništa nije napisao uz samu fotografiju, sve je potpuno jasno.

Foto: Instagram.com/printscreen

Nemanja Nedović uputio jasnu podršku kapitenu

 

Nikola Kalinić je uz srce koje je upućeno reprezentativnom kolegi postavio i snima istorijskog šuta za tri poena Miloša Teodosića kojim je naša reprezentacija srušila Španiju u četvrtfinalu Svetskog prvenstva 2010. godine u Turskoj.

Foto: Instagram.com/printscreen

Nikola Kalinić ne zaboravlja ključni detalj sa Svetskog prvenstva 2010. godine

 

I Danilo Anđušić, novi košarkaš Partizana, izneo je jasan stav. Na komantar jednog od Tviteraša u kojem se osvrnuo na odluku selektora Pešića, on je na ovoj društvenoj mreži kratko napisao:

- Amin.

Foto: Twitter.com/printscreen

I Danilo Anđušić se slaže sa komentarom na Tviteru

 

Nakon svega, mora se postaviti pitanje da li će ovakva odluka Svetislava Pešića uticati i na rezultate srpske reprezentacije i to u momentu kada se tek očekuju ključne borbe u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u kojima "Orlovi" više nemaju pravo na grešku. Nadamo se da aktuelna situacija neće dovesti i do "potpunog pucanja po šavovima", pošto bi to, jasno je, bilo pogubno za naš nacionalni tim i srpsku košarku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading