OPSADNO STANJE ISPRED TRAMPOVOG IMANJA NA FLORIDI! Donalde, spasi Ameriku ponovo! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Svet

09.08.2022

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pristalice bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa okupile su se na njegovom imanju na Floridi u znak podrške nakon velike akcije agenata FBI koji su upali u Trampovu vilu optužujući ga da nije predao poverljive dokumente nakon silaska sa funkcije.

OPSADNO STANJE ISPRED TRAMPOVOG IMANJA NA FLORIDI! Donalde, spasi Ameriku ponovo! (FOTO, VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Ispred imanja Mar-a-Lago bivšeg šefa Bele kuće Donalda Trampa vlada opsadno stanje, javljaju strani mediji.

Veliki broj simpatizera bivšeg američkog predsednika koji je u ovalnom kabinetu bio od 2016. do 2020. godine okupio se na Floridi kako bi Trampu pružili podršku nakon što su agenti Federalnog istražnog birao banuli u njegovu vilu.

Kako navodi Dejli mejl, grupa poštovalaca lika i dela bivšeg američkog šefa države obučena je u Trampovu udeću i nosi zastave sa rečima podrške. 

Kao što se može videti na fotografijama koje su objavili strani mediji, na pojedinim transparentima Tramp se poziva da "ponovo spasi Ameriku"

Podsetimo, kako je Republika već pisala, nakon što je FBI upao na Trampovo imanje, on se oglasio ocenjujući da su SAD postale zemlja trećeg sveta i konstatovao da se sve radi kako bi se sprečila njegova eventualna kandidatura za predsednika 2024. godine.

 

Takav napad mogao bi da se dogodi samo u razorenim zemljama trećeg sveta. Nažalost, Amerika je sada postala jedna od zemalja korumpiranih na nivou koji ranije nije viđen. Nikad se nešto ovako nije desilo predsedniku SAD pre. Pošto sam radio i sarađivao sa relevantnim vladinim agencijama, ovakav upad u moj dom nije bio potreban niti je primeren. Ovo je prekršaj, zloupotreba pravosudnog sistema i napad radikalnih levih demokrata koji očajnički žele da me spreče da se kandidujem za predsednika 2024. godine, posebno posle nedavnih istraživanja javnog mnenja, i koji će učiniti sve da zaustave republikance i konzervativce na predstojećim izborima - rekao je Tramp. 

Sa druge strane, kako tvrdi Dejli mejl pozivajući se na saznanja Njujork tajmsa, istraga protiv Trampa fokusirana je na materijal koji je Tramp doneo sa sobom nakon što je napustio Belu kuću.

 

Kako se navodi, sumnja se da Tramp u svom posedu ima poverljive informacije, što bi predstavljalo ozbilno kršenje saveznog zakona SAD.

Prema pisanju britanskog tabloida, Tramp je sa sobom odneo 15 kutija materijala u januaru 2021. nakon što je napustio Vašington, a kutije su vraćene u Nacionalnu arhivu godinu dana kasnije, u januaru 2022.

Međutim, FBI sumnja da Tramp kod sebe ima dodatne predsedničke dosije ili neka poverljiva dokumenta kod sebe. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading