Ovakvog ga nikada nismo videli: Srpski košarkaški gorostas pokazao i svoju nežniju stranu! (FOTO)

Autor:

Sport

07.08.2022

06:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga najboljeg srpskog košarkaša na društvenim mrežama podelila je snimak koji je raznežio kompletnu naciju.

Ovakvog ga nikada nismo videli: Srpski košarkaški gorostas pokazao i svoju nežniju stranu! (FOTO)

Foto: Tanjug/S. AĆIMOVIĆ

Srpska košarkaška reprezentacija koju predvodi selektor Svetislav Pešić nalazi se na pripremama za obaveze koje je očekuju u narednom periodu.

U grupi odabranih, ovoga leta svoje mesto je zauzeo i Nikola Jokić dvostruki uzastopni MVP američke NBA lige, koji pored obaveza u nacionalnom dresu ne zapostavlja i roditeljske obaveze.

Naime, njegova supruga Natalija je na društvenoj mreži Instagram objavila snimak na kojem Nikola Jokić tokom jedne proslave vreme provodi u društvu svoje kćerke Ognjene.

Foto: Instagram.com/jokic.natalija/printscreen

Nikola Jokić sa kćerkom

 

Da podsetimo, srpsku košarkašku reprezentaciju već krajem avgusta očekuju možda i najznačajniji mečevi u kvalifikacijama za Svetski kup 2023. godine. "Orlovi" će 25. avgusta dočekati u beogradskoj "Štark areni" reprezentaciju Grčke, a tri dana kasnije sledi gostovanje nacionalnom timu Turske.

Nakon toga reprezentaciju Srbije od 1. do 18. septembra očekuje i učešće na Eurobasketu koje se ove godine održava u Češkoj, Gruziji, Italiji i Nemačkoj, a u prvoj fazi takmičenja puleni selektora Svetislava Pešića odmeriće snage sa reprezentacijama Češke, Poljske, Finske, Izraela i Holandije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading