Ne mora da brine za budućnost: Nikola Jokić se dohvatio mikrofona i napravio feštu! (VIDEO)

Autor:

Sport

12.07.2022

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski košarkaš odmor provodi u našoj zemlji gde se uglavnom bavi konjima koja su njegova velika strast.

Ne mora da brine za budućnost: Nikola Jokić se dohvatio mikrofona i napravio feštu! (VIDEO)

Foto: Instagram.com/Natalija Jokić

Nedavno je Nikola Jokić prisustvovao konjičkim trkama na beogradskom hipodromu, a upravo u društvu ovih plemenitih životinja i provodi svoj odmor između dve košarkaške sezone.

Ovoga puta, dvostruki uzastopni MVP igrač najbolje košarkaške lige na svetu opustio se sa prijateljima uz muziku, a kako je objavila njegova supruga Natalija Jokić na društvenoj mreži Instagram, Nikola se latio mikrofona i zapevao hit Dejana Cukića "Ja bih da pevam".

Nije mnogo trebalo da ovaj snimak stigne i do Sjedinjenih Američkih Država gde ga je objavio i poznati novinar Majk Singer koji je uz snimak pevačkih sposobnosti igrača sa najskupljim ugovorom u istoriji košarke napisao:

- Karaoke sesija Nikole Jokića? Da, karaoke sesija Nikole Jokića.

 

 

 

Ljubitelji košarke u Srbiji nadaju se da će Nikolu Jokića uskoro videti i na košarkaškom parketu i da će zajedno sa nacionalnom selekcijom Srbije krenuti u pohod na medalju na predstojećem Evropskom prvenstvu.

Da podsetimo, reprezentacija Srbije će na Eurobasketu 2022 igrati u "grupi D" zajedno sa selekcijama Holandije, Finske, Poljske, Češke Republije i Izraela, a prvi meč puleni selektora Svetislava Pešića igraju proti Izraela u Pragu 2. septembra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading