Nikolina ljubav prerasla u strast; Jokić konje budi pesmom!

Autor: Vladimir Zogović

Sport

15.06.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On više od svega voli svoja grla, više i od žene. Ustaje zbog njih u pet ujutro, peva im, češlja ih i čisti, kaže Huančo Ernangomez o bivšem saigraču iz Denvera.

Nikolina ljubav prerasla u strast; Jokić konje budi pesmom!

Foto: Denver/Printscreen

Poznato je da je uzgoj konja velika pasija srpskog košarkaša Nikole Jokića, međutim, ono što je otkrio Huančno Ernangomez, bivši saigrač Somborca u Denveru, prevazilazi domen hobija i postaje strast prema plemenitim životinjama. Španac i Srbin su od 2016. do 2020. delili svlačionicu franšize tima iz Kolorada i izgradili prijateljstvo, koje nam je omogućilo da saznamo neverovatne detalje iz Jokarinog života.

- Baš smo se nedavno čuli i rekao mi je: "Evo me u Italiji, kupujem neke konje." Obožava ih, rekao mi je da ustaje u pet ujutru, da im peva, češlja ih i čisti. To je živa istina. Nikola Jokić je potpuno normalan lik, obožava da bude tamo na svojoj farmi u Somboru - rekao je Ernangomez gostujući na jednom popularnom podkastu u otadžbini.

Republika

Foto: Denver/Printscreen

Nikola Jokić u Somboru sa titulom MVP-ja NBA lige

 

Dvostruki uzastopni MVP u najjačoj ligi sveta NBA u septembru prošle godine ostvario se kao otac. Njemu je supruga Natalija na svet je donela devojčicu koja je ponela neobično ime - Ognjena, pa se Španac zapitao da li je ljubav prema ćerkici nadvladala onu prema konjima.

- Mislim da je Jokić moj najbolji drug u NBA, on je lik koji mnogo voli košarku. Ali ono što voli najviše na svetu, više od svega drugog, jesu njegovi konji. Mislim da ih voli više od žene. Kad sam ga video poslednji put, imao je na pozadini telefona sliku konja. Sada, kada je dobio ćerku, možda je promenio pozadinu, ne znam. Nadam se da je stavio sliku konja sa ženom i ćerkom - šaljivo dodaje Ernangomez.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading