OTKRIVEN JE RAZLOG ODLASKA: Nikola Jokić napustio Srbiju, obreo se u Bolonji gde su ga dočekali brojni fanovi

Autor:

Sport

03.06.2022

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser aktivno provodi odmor nakon okončanja sezone u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

OTKRIVEN JE RAZLOG ODLASKA: Nikola Jokić napustio Srbiju, obreo se u Bolonji gde su ga dočekali brojni fanovi

Foto: Tanjug/AP

Centar Denvera Nikola Jokić

Nikola Jokić period između dve košarkaške sezone provodi baveći se konjičkim sportom.

Dvostruki uzastopni najkorisniji igrač NBA lige nedavno je bio u zemlji naših severnih suseda, a sada se obreo u Italiji kako bi u bolonji prisustvovao jednom od najvećih konjičkih derbija.

O popularnosti trenutno najboljeg srpskog košarkaša govori i podatak da je u Italiji naišao na veliki broj svojih fanova koji su želeli da se fotografišu sa njim, ali i da iz prve ruke saznaju kakvi su planovi za naredni period najboljeg igrača regularne NBA lige.

Jedan od Jokićevih fanova pohvalio se na društvenoj mreži Tviter slikom sa Nikolom Jokićem, a uz to je ostavio i prigodan komentar:

- Zdravo ljudi, moje ime je Lorenco i zajedno sa svoja dva prijatelja sam sreo Nikolu Jokića na hipodromu u Bolonji. Potpisao nam je dres i kada smo ga pitali da li želi da osvoji još jedno MVP priznanje rekao nam je da je sledeće godine zainteresovan samo za osvajanje NBA titule - poručio je ljubitelj košarke koji se obradovao susretu s Jokićem.

 

 

U NBA sezoni koja je tek ušla u samu završnicu, ekipa Denvera je zaustavljena u polufinalu Zapadne konferencije. Nakon pet odigranih mečeva ekipa Finiksa je slavila rezultatom 4:1, a prema informacijama sa američkog tla, ekipa iz Kolorada u narednoj sezoni ima daleko0 veće ambicije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading