OTKRIVENA TAJNA SKRIVANA TRI DECENIJE: Keba šutnuo Jelenu zbog Cece

Autor:

Zabava

12.07.2022

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karleušina mama Divna svojevremeno me je pitala da snimim duet s njenom ćerkom, ali ja sam odbio. Radilo se o pesmi "U snu ljubim medna usta", koju sam snimio sa Cecom, ispričao je Dragan Kojić

OTKRIVENA TAJNA SKRIVANA TRI DECENIJE: Keba šutnuo Jelenu zbog Cece

Foto: E-Stock

Folk pevač Dragan Kojić Keba otkačio je Jelenu Karleušu da bi snimio duet sa Svetlanom Ražnatović Cecom.


Naime, na folkerovom Jutjub kanalu osvanuo je snimak iz 1998, a reč je o njegovom zajedničkom gostovanju s Jelenom u jednoj emisiji na Euro Pinku. U njoj su upravo govorili o tome kako je on svojevremeno odbio saradnju s JK jer je tada još bila klinka, ali se ispostavilo da je Kojić zapravo želeo duet s nekim mnogo popularnijim.


Keba je ispričao kako je trebalo da on i Jelena, koja je tek zakoračila na estradu, snime čuvenu pesmu "U snu ljubim medna usta", ali ju je on ipak otpevao s tada već velikom zvezdom Cecom.


Sve je počelo kada ga je voditeljka Suzana Mančić, koja je vodila pomenutu emisiju, pitala da li sprema duet s Karleušom.

Republika

Foto: ATA Images

 

 

- Eto, nije nam bio suđen - napravio se nevešt Keba pred Jelenom, pa nastavio da se pravda:


- Tada, kada je Jelena trebalo da otpeva taj duet, njena mama Divna i ja smo pričali i rekao sam: "Ona super peva, ali ima samo 13 godina. Treba da sačeka neko vreme, pa možda za neku godinu snimimo duet." S obzirom na to da je Jelena u međuvremenu porasla, možda ćemo naći neku prigodnu pesmu.
Iako je potencirao na tome da Jelena nije bila dovoljno zrela za takvu pesmu, već u sledećoj rečenici otkrio je pravi razlog.


- O kojoj pesmi je reč - pitala je Suzana.

- Radilo se o pesmi koju sam snimio s Cecom, a to je pesma "U snu ljubim medna usta" - rekao je Keba, a onda su Jelena i on otpevali zajedno Kebin duet sa, po svemu sudeći, dražom koleginicom.


Inače, i danas veliki hit "U snu ljubim medna usta" sa Cecom Keba je uvrstio na album iz 1993.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading