Vila, skupoceni automobili... Evo šta su sve Atina i Nika nasledile nakon RAZVODA Kareluše i Tošića!

Autor: Republika

Zabava

05.07.2022

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena je danas saopštila da se njen brak sa Duškom nakon 14. godina okončao

Vila, skupoceni automobili... Evo šta su sve Atina i Nika nasledile nakon RAZVODA Kareluše i Tošića!

Foto: Instagam/karleusastar

Pevačica Jelena Karleuša i fudbaler Duško Tošić okončali su sporazumno svoj brak nakon 14. godina saopštila je pevačica na svom Instagram profilu. 

 

Kako je navela bračna imovina prepisana je na njihove ćerke Atinu i Niku, a ako se uzme u obzir šta ssu sve stekli tokom bračnog života ćerke bračnog para tošić Karleuša će imati dobar miraz. 

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Duško Tošić se razveo od Karleuše

 

Tošić je zarađivao enormne sume, nakon stupanja u brak sa Jelenom Karelušom. Najpre je igrao za reprezentaciju Srbije, da bi potom prešao u Crvenu zvezdu, a onda i u turski klub Genčlerbirligi. Pored ostalih klubova, Duško je najveći uspeh kao i zaradu ostvario u turskom klubu Bešiktaš u kojem je igrao od 2015. godine do 2018.

 

Prema pisanju medija, za ove tri sezone u poznatom klubu, Tošić je zarađivao 1.250.000 evra godišnje, što je povišica u odnosu na dotadašnjih 900.000€, a imao je i bonuse od 4.000 evra za svaki odigrani meč.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Kuća Duška Tošića

 

Nakon velikog uspeha u ovom klubu, Duško je prešao u kineski - Guangdžou R&F, gde je bio još plaćeniji. Naime, zarađivao je 5.800.000 evra po sezoni, kako su pisali domaći mediji, i time je postao najplaćeniji srpski fudbaler.

Kada bismo sabrali samo novčane prihode iz ova dva kluba, bez uzimanja u obzir prethodnu zaradu, bonuse, premije, kao i izdatke za klub, menadžere i ostale troškove koje je fudbaler sigurno imao, Duško Tošić je u periodu od 2015. godine, pa do 2020. zaradio oko neverovatnih 18 miliona i 750.000. Po toj pretpostavci, njegove ćerke imaće zavidan konto na svom bankovnom računu! 

Foto: Instagam/karleusastar

Nekada srećna porodica Tošić

 

Bračni par Tošić poseduje nekoliko nekretnina i automobila, Pre 3 godine, mediji su objavili da je bračni par kupio vilo od Dragana Stojkovića Piksija, lociranu na Dedinju, vrednu oko 3 miliona evra.

Spekulisalo se i da je 300.000 evra izdvojio za vilu na Vračaru, međutim, par nikada o imovini nije govorio javno. 

S obzirom da je starateljstvo nad ćerkama pripalo Jeleni, zakonski do njihovog punoletsva imovina je u njenni rukama! 

 

Bonus video: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading