Vila, skupoceni automobili... Evo šta su sve Atina i Nika nasledile nakon RAZVODA Kareluše i Tošića!

Autor: Republika

Zabava

05.07.2022

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Jelena je danas saopštila da se njen brak sa Duškom nakon 14. godina okončao

Vila, skupoceni automobili... Evo šta su sve Atina i Nika nasledile nakon RAZVODA Kareluše i Tošića!

Foto: Instagam/karleusastar

Pevačica Jelena Karleuša i fudbaler Duško Tošić okončali su sporazumno svoj brak nakon 14. godina saopštila je pevačica na svom Instagram profilu. 

 

Kako je navela bračna imovina prepisana je na njihove ćerke Atinu i Niku, a ako se uzme u obzir šta ssu sve stekli tokom bračnog života ćerke bračnog para tošić Karleuša će imati dobar miraz. 

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Duško Tošić se razveo od Karleuše

 

Tošić je zarađivao enormne sume, nakon stupanja u brak sa Jelenom Karelušom. Najpre je igrao za reprezentaciju Srbije, da bi potom prešao u Crvenu zvezdu, a onda i u turski klub Genčlerbirligi. Pored ostalih klubova, Duško je najveći uspeh kao i zaradu ostvario u turskom klubu Bešiktaš u kojem je igrao od 2015. godine do 2018.

 

Prema pisanju medija, za ove tri sezone u poznatom klubu, Tošić je zarađivao 1.250.000 evra godišnje, što je povišica u odnosu na dotadašnjih 900.000€, a imao je i bonuse od 4.000 evra za svaki odigrani meč.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Kuća Duška Tošića

 

Nakon velikog uspeha u ovom klubu, Duško je prešao u kineski - Guangdžou R&F, gde je bio još plaćeniji. Naime, zarađivao je 5.800.000 evra po sezoni, kako su pisali domaći mediji, i time je postao najplaćeniji srpski fudbaler.

Kada bismo sabrali samo novčane prihode iz ova dva kluba, bez uzimanja u obzir prethodnu zaradu, bonuse, premije, kao i izdatke za klub, menadžere i ostale troškove koje je fudbaler sigurno imao, Duško Tošić je u periodu od 2015. godine, pa do 2020. zaradio oko neverovatnih 18 miliona i 750.000. Po toj pretpostavci, njegove ćerke imaće zavidan konto na svom bankovnom računu! 

Foto: Instagam/karleusastar

Nekada srećna porodica Tošić

 

Bračni par Tošić poseduje nekoliko nekretnina i automobila, Pre 3 godine, mediji su objavili da je bračni par kupio vilo od Dragana Stojkovića Piksija, lociranu na Dedinju, vrednu oko 3 miliona evra.

Spekulisalo se i da je 300.000 evra izdvojio za vilu na Vračaru, međutim, par nikada o imovini nije govorio javno. 

S obzirom da je starateljstvo nad ćerkama pripalo Jeleni, zakonski do njihovog punoletsva imovina je u njenni rukama! 

 

Bonus video: 

 

Komentari (0)

Loading