IZLANUO SE! Saša Vidić izneo istinu na videlo: JK i Duško su se razveli, NE MOŽE Lukas da im pokvari odnos!

Autor: Melina Gvero

Zabava

24.06.2022

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jelena Karleuša i fudbaler Duško Tošić više nisu u braku, tvrdi modni kreator Saša Vidić, koji je, kako kaže, blizak s oboje bivših supružnika.

IZLANUO SE! Saša Vidić izneo istinu na videlo: JK i Duško  su se razveli, NE MOŽE Lukas da im pokvari odnos!

Foto: Instagram.com

Naime, on se o Jeleninom bračnom statusu izleteo i izneo istinu na videlo komentarišući njeno nedavno prepucavanje s kolegom Acom Lukasom. Da bi objasnio da Lukas pričama o Karleušinim neverstvima, kojima joj je pretio u medijima, ne može da joj naudi niti da ugrozi njen odnos s Tošićem, javno je potvrdio spekulacije o njihovom razvodu, koje već neko vreme tresu estradu.

Republika

Foto: Republika.rs

Saša Vidić

 

- Mnogo je to daleko otišlo, pitanje je da l' ćemo verovati u to ili nećemo. Šta sad ti otkrivaš te gluposti, žena se razvela, doviđenja, prijatno - rekao je samouvereno Vidić za Svet i nastavio u šaljivom tonu da komentariše Lukasovu nameru da dodatno naruši odnos bivših supružnika:

- Kako više da naruše kad ga je išamarala (smeh). Ja sam dobar i s Jelenom i s Duškom i da znam nešto o njihovo odnosu, ne bih rekao, a ne znam ništa.

Što se tiče svađe između JK i Ace Lukasa, Saša je zauzeo jasan stav.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ, D.Kadić

Jelena Karleuša i Aca Lukas

 

- Ja Jelenu mnogo volim i vazda ću biti na njenoj strani. Bilo koji sukob da se desi, volim Jelenu. Ona je, pre svega, veliki prijatelj, jednom sam se ogrešio o nju, nešto sam je pljuvao, ali sam joj se zbog toga izvinio. Što je uvreda to što je rekla Lukasu? Ona sve to što je rekla legalno radi i legalno o tome priča - zaključio je kreator.

Povodom Vidićevih tvrdnji o razvodu pokušali smo da stupimo u kontakt s Karleušom i Tošićem, ali do zaključenja broja ni jedno ni drugo nisu odgovarali na naše pozive i poruke.

Republika

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Ognjen Vranješ i Jelena Karleuša

 

Razvod zbog prevara i porodičnog nasilja?

O razvodu Jelene i Duška počelo je da se šuška još od njene afere s Ognjenom Vranješom 2019, nakon čega je usledilo i nekoliko priča o njegovim neverstvima. Pošto nikada javno nisu potvrdili da su se razveli, sve se završilo na spekulacijama. Čak i kada je Jelena tokom korone prijavila supruga za porodično nasilje, čime su priče o razvodu ponovo postale aktuelne, uspeli su sve ponovo da zataškaju, trudeći se da ostanu u što boljim odnosima, navodno zbog dece. Međutim, Jelena je 7. januara, na pravoslavni Božić, opet prijavila Duška policiji tvrdeći da ju je ošamario i pljunuo pred porodicom. Tošić je zbog toga imao zabranu prilaska Karleuši u trajanju od mesec dana. Nakon svega je, po svemu sudeći, usledio i definitivan krah njihovog braka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Stole Mitev

04.12.2023 20:37

Njihov Brak 💍💍Istina