Rada Manojlović radila TEST za trudnoću?! POZITIVAN rezultat je napravio POMETNJU, a onda je usledio ŠOK, evo kako je Milan REAGOVAO!

Autor:

Zabava

24.06.2022

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Rada Manojlović radila test za trudnoću, a onda je usledio šok!

Rada Manojlović radila TEST za trudnoću?! POZITIVAN rezultat je napravio POMETNJU, a onda je usledio ŠOK, evo kako je Milan REAGOVAO!

Foto: instagram.com/milanstankovic, ST/A. Nalbantjan

Već izvesno vreme se spekuliše da su Milan Stanković i Rada Manojlović obnovili romansu, ali to do sada još nisu zvanično potvrdili, a sada se prema pisanju lista "Svet" pripremaju za najlepšu životnu ulogu. Naime, kako tvrdi pomenuti list trudna Rada Manojlović vest je primila sa dozom iznenađenja, a onda je usledio šok.

- Rada je počela da sumnja da se nešto dešava sa njom, pošto joj je ciklus kasnio. Po preporuci sestre odradila je test koji je pokazao da je trudna. Nije znala da li da se raduje ili da paniči, jer je spremila nove pesme i na poslovnom planu spremna je da gruva. Pribrala se i pričala sa sestrom Marijom, a najveća nedoumica bila je da li da traži savet od Milana ili da sama donese odluku. Složile su se da treba sebi da da vremena da razmisli, jer nije mala stvar roditi dete, a Rada želi kad se to bude desilo da se apsolutno posveti porodici - rekao je izvor blizak Radi iz Četereža.

Foto: printscreen/Magazin In

Rada Manojlović

 

- Posle neprospavane noći sve se rešilo, Rada je dobila ciklus, ali tek tada nije znala da li da plače ili se smeje. Rada je pozvala Milana i u dahu mu ispričala šta se desilo. Ipak, Milan se naljutio, povredilo ga je što se oko tako bitne stvari nije konsultovala sa njim nego sa sestrom. Rekao joj je da mora da shvati da su njih dvoje jedno drugom najveća podrška i u dobru i u zlu.

Iako su se svi obradovali da je Rada Manojlović trudna, ova lažna uzbuna navela je pevačicu da se zapita da li je vreme da se tom pitanju ozbiljnije posveti, sada kada je sebi kupila stan i osnažila emotivnu vezu sa Milanom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading