Jelena Kostov u SEDMOM MESECU TRUDNOČE u kupaćem: Svi su PRIMETILI JEDNO, pogledajte dobro! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.06.2022

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Kostov u kupaćem u sedmom mesecu trudnoće pokazala zavidnu liniju!

Jelena Kostov u SEDMOM MESECU TRUDNOČE u kupaćem: Svi  su PRIMETILI JEDNO, pogledajte dobro! (FOTO)

Foto: Nikola Glišić

Jelena Kostov

Jelena Kostov u sedmom mesecu trudnoće nije želela da propusti da je okupaju sunčevi zraci i slano more, a budući da je po preporuci lekara morala da otkaže sve nastupe, što joj nije teško palo, jer se posvetila svojoj mirnoj luci, porodici, sinu Miliji i suprugu Miljanu.

 

 

Na letovanje u Grčku, po svoj prilici na Mikonos, krenula je sa željom da što više uživa u društvu svoja dva momka, ali i da se osunča i psihički pripremi za neprospavane noći, grčeve bebe, temperaturice, kenkanja, alii najlepše osmehe i bezuslovnu ljubav, što je sve čeka kroz dva meseca.

 

 

Ako je suditi po njenim postovima na društvenim mrežama, trudna Jelena Kostov, baš to i radi. Iskoristila je priliku i da se što više fotografiše, a posebnu pažnju privukla je njena slika u kupaćem kostimu pored mora. Svi su primetili da se osim stomaka više nigde nije ugojila, da je zapravo zgodnija i lepša nego ikada. Pevačica divno nosi trudnoću, iako je priznala da se ona po mnogo čemu, pa i po tome što nosi ćerku, razlikuje od prethodne. Za Story je ispričala da je mori dosta slatkih muka, ali da uprkos tome uživa u svakom trudničkom danu, čemu svedoči i njena rečenica ispod fotografije u kupaćem.

- Razumeš život tek kada osetiš da raste u tebi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading