Anina reakcija na NAPADE ŠOKIRALA JAVNOST: Evo gde je pevačica uhvaćena nakon izlaska na "AFTERU" i šta je radila u CIK ZORE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

17.06.2022

21:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Nikolić ne mari za napade, đuska u cik zore na ulici!

Anina reakcija na NAPADE ŠOKIRALA JAVNOST: Evo gde je pevačica uhvaćena nakon izlaska na "AFTERU" i šta je radila u CIK ZORE! (VIDEO)

Foto: instagram

Ana Nikolić

Ana Nikolić je poslednjih mesec dana u epicentru zbivanja otkako je demom "Provereno" srušila jutjub, te je Milica Pavlović koja je istu pesmu otpevala i po njenim tvrdnjama i kupila dobila preglede na osnovu emotivnog izvođenja Nikolićeve.

Sukob između dve pevačice ne jenjava, te je došlo i do teških reči, kao i do suda, ali čini se Anu Nikolić to ne dotiče s obzirom na to da ona pesmu peva na svojim nastupima, a i kači na društvenim mrežama, Miličine pretnje je ne plaše, te  u svakom momentu pokazuje na društvenim mrežama kako uživa na društvenim mrežama.

Snimak nakon nastupa, u cik zore u njenoj ulici odjeknuo je na Tik Toku, otvorena vrata luksuznog BMW-a, trešti muzika, ne mareći za komšiluk, Ana je đuskala na "afteru".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Van Halen

18.06.2022 06:43

"Pevacke gromade" koje ne bi prosle ni na jednoj prosecnoj audiciji.