Morbidno: Mihael Balak u vezi sa drugaricom njegovog pokojnog sina!

Autor:

Sport

17.06.2022

20:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatna fudbalsko-ljubavna priča stiže iz Nemačke.

Morbidno: Mihael Balak u vezi sa drugaricom njegovog pokojnog sina!

Foto: Tanjug/AP

Četrdesetpetogodišnji slavni nemački fudbaler Mihael Balak našao se na stranicama "Bilda", ali razlog njegovog pojavljivana nije fudbalske prirode.

Naime, nemački list prenosi vest da se Balak nalazi u vezi sa 24 godine mlađom devojkom i možda ništa od toga ne bi ni bilo čudno da devojka nije bila drugarica njegovog pokojnog sina.

Mihael Balak (45) i manekenka Sofija Šnajderhan (21) uhvaćeni su u švajcarskom Bazelu i to u momentu kada su se ljubili i razmenjivali nežnosti na očigled prisutnih.

 

 

Sve navedeno događalo se manje od godinu dana kako je Mihaelov sin Emilijo nastradao u Portugalu nakon nesreće tokom vožnje kvadom. Inače Emilijo je jednmo od troje dece koje Mihale Balak ima sa Simon Lamb od koje se 2012. godine razveo.

Dvadesetjednogodišnja Sofija Šnajderhan radi za kompoaniju "Luiza Models", a na društvenim mrežama ima gotovo 55.000 pratilaca.

Tokom profesionalne karijere Mihael Balak je nastupao za Hemnicer, Kajzerslautern, Bajer Leverkuzen, Bajern Minhen u kojem je i proveo najveći deo karijere postigavši 44 pogtka na 107 odigranih mečeva, kao i londonski Čelzi za koji je nastupao od 2006. do 2010. godine. U dresu reprezentacije Nemačke odigrao je 98 mečeva i zabeležio 42 pogotka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Dejan

18.06.2022 00:02

Svaka čast majstore !

Goran

18.06.2022 19:48

Ja nevidi šta je tu loše