Promena pravca: Činilo se da je saga okončana, ali je LaLiga stopirala transfer! Kojem jatu će se privoleti poljski reprezentativac?

Autor:

Sport

12.06.2022

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poljski reprezentativac i najbolji strelac minhenskog Bajerna ovog leta napušta redove bavarskog kluba.

Promena pravca: Činilo se da je saga okončana, ali je LaLiga stopirala transfer! Kojem jatu će se privoleti poljski reprezentativac?

Foto: Printscreen

Robert Levandovski

Robert Levandovski nakon punih osam godina i 238 posignutih pogodaka na 253 odigrana meča, napušta redove minhenskog Bajerna.

Prethodnih nedelja činilo se da će Levandovski postati stanovnik katalonske prestonice, ali nakon izjave predsednika španske LaLige, Havijera Tebasa, poptuno je jasno da do ovog transfera neće doći:

- Barselona vrlo dobro zna kakva su pravila LaLige i kakva je njihova finansijska situacija, kao i šta moraju učiniti kako bi doveli nove igrače. Ne znam hoće li prodati Frenkija De Jonga ili Pedrija, ali oni znaju šta moraju da urade, a to je povećanje prihoda. Zato sada ne mogu registrovati Levandovskog - istakao je Tebas.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Robert Levandovski, neizvesnost oko nastavka karijere

 

Iz tih razloga i želja samog fudbalera sa ponese dres Barselone, izvesno je, postaje "nemoguća misija", pa se Robert Levandovski mora okrenuti drugim ponudama.

Kako prenose "L`Ekip" i "Bild", poljski reprezentativac bi mogao karijeru da nastavi u dresu PSŽ-a, ali i da bi do ovog transfera došlo, prvo bi morala da se izvrši promocija novog treenra u ekipi iz francuske prestonice. Kako se saznaje, u narednoj sezoni šesf struke na "Parku prinčeva" biće Zinedin Zidan koji će odlučiti o budućim koracima kada je transfer politika kluba u pitanju.

Jasno je da se Robert Levandovski trenutno nalazi "Ni na nebu., ni na zemlji".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading