Tragedija: Reprezentativac Alžira nastradao u saobraćajnoj nesreći!

Autor:

Sport

10.06.2022

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragične vesti stižu iz Alžira.

Tragedija: Reprezentativac Alžira nastradao u saobraćajnoj nesreći!

Foto: twitter.com/printscreen

U četvrtak 9. juna u saobraćajnoj nesreći život je izgubio repezentativac Alžira, Bilal Benhamouda.

Dvadesetčetvorogodišnji fudbaler, istog dana odigrao je meč za nacionalnu selekciju svoje zemlje protiv Konga i po izveštajima bio je najzapaženiji akter na meču. Uspeo je da se upiše u listu strelaca i zabeleži asistenciju na meču kvalifikacija za Afrički kup nacija.

 

 

Nakon susreta Benhamouda je sa još jednim prijateljem krenuo put rodnog mesta kako bi posetio porodicu, ali na žalost na planirano odredište nikada nije stigao. Kako prenose alžirski mediji, dvadesetčetvorogodišnji fudbaler je nastradao u saobraćajnoj nesreći, a detalju samoe nesreće za sada nisu poznati.

Bilal Benhamouda je rođen 28. avgusta 1997. godine. Igrao je na poziciji ofanzivnog veznog fudbalera. Igračku karijeru započeo je u ekipi USMM Hadjot, a od 1. jula 2016. godine bio je član ekipe Alžera sa kojim je imao važeći ugovor do kraja juna ove godine.

Benhamouda je prošao sve nacionalne selekcije Alžira.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading