PROSLAVA SE PRETVORILA U TRAGEDIJU: Navijač Porta smrtno stradao u sukobu sa protivničkim navijačima! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor:

Sport

18.05.2022

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasne vesti stižu iz Lisabona.

PROSLAVA SE PRETVORILA U TRAGEDIJU: Navijač Porta smrtno stradao u sukobu sa protivničkim navijačima! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Porta, pobedom u Lisabonu nad velikim rivalom ekipom Benfike, stigli su do jubilarne 30. šampionske titule u Portugalu, ali se proslava ubrzo pretvorila u tragediju.

Kako prenose portugalski mediji, dvadesetšestogodišnji Igor Silva ušao je u raspravu sa navijačem Porta, a verbalni sukob je eskalirao, došlo je do potezanja noža nakon čega je Silva smrtno stradao.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Navijači Porta u Lisabonu na stadionu "Dragao"

 

Tokom sukoba teško je povređena i devojka nesrećnog mladića koja je pokušala da mu pritekne u pomoć, ali je tom prilikom zaradila povrede opasne po život i trenutno se nalazi u bolnici u teškom opštem stanju.

Na društvenoj mreži Tviter pojavio se i snimak na kojem je prikazan navedeni sukob koji je ubrzo prerastao u tragediju.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading