NE MOŽE, A DA GA NE POMENE: Više puta je pokazao mržnju prema Novaku Đokoviću, a sada mu je postao i inspiracija za nešto drugo!

Autor:

Sport

14.05.2022

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom susreta najboljeg tenisera sveta u četvrtfinalu Mastersa u Rimu, na društvenim mrežama ponovo se pojavila poruka osobe koja je dobro poznata sprkoj sportskoj javnosti.

NE MOŽE, A DA GA NE POMENE: Više puta je pokazao mržnju prema Novaku Đokoviću, a sada mu je postao i inspiracija za nešto drugo!

Foto: Tanjug/AP

Naime, Ben Rotenberg koji je poznat po svojim, uglavnom lošim stavovima prema Novaku Đokoviću, tokom susreta srpskog tenisera i Kanađanina Feliksa Ože-Alijasima na Tviteru je napisao:

– Kada znate da je Konstrakta dobila mesto iz snova u poretku – napisao je Ben i tako poručio da je pozicija pod kojom nastupa Konstrakta veoma dobra.

 

 

Inače, treba naglasiti da je za raziku od Novaka Đokovića, Rotenberg često isticao da mu se pesma srpske predstavnice na ovogodišnjoj Evroviziji sviđa. 

Republika

Foto: printscreen youtube/Eurovision Song Contest

Konstrakta

 

Prosto je neverovatno da dotični ima pozitivan stav prema nečemu što stiže iz ove zemlje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading