SKANDAL: Navijači Dalasa MALTRETIRALI porodicu košarkaša u dvorani, moralo je da reaguje i OBEZBEĐENJE - Klub se hitno oglasio SAOPŠTENJEM!

Autor:

Sport

09.05.2022

06:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki skandal dogodio se tokom četvrtog meča plej-of serije u Teksasu.

SKANDAL: Navijači Dalasa MALTRETIRALI porodicu košarkaša u dvorani, moralo je da reaguje i OBEZBEĐENJE - Klub se hitno oglasio SAOPŠTENJEM!

Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Dalasa slavili su u četvrtom meču plej-of serije i time su stigli do rezultatskog egala - 2:2.

Međutim, susret u "Amerikan Erlajns Areni" u Dalasu obeležio je incident o kojem je košarkaš Finiksa Kris Pol na društvenoj mreži Tviter, nakon susreta, napisao:

- Hoćete da kažnjavate igrače jer nešto kažu navijačima, ali navijači mogu da krenu na naše porodice... Je*eš to!

 

 

Kris Pol je bio izrevoltiran s obzirom da su domaći navijači tokom susreta ugrožavali bezbednost njegove porodice koja se nalazila pored parketa. Kako piše "ESPN", a prenosi "Mondo", jedan od navijača Dalasa je tokom susreta sustio ruku na rame kako Polove majke, tako i supruge, a u njihovom društvu bilo je i dvoje maloletne Krisove dece.

Povodom navedenog skandala, domaćin, ekipa Dalasa je ubrzo izadala saopštenje u kojem se kaže:

- Dalas Maveriksi su obavešteni o incidentu između navijača i porodice Krisa Pola. To ponašanje je neprihvatljivo i neće biti tolerisano. Maveriksi su zajedno sa Amerikan Erlajns Centrom izbacili navijača sa meča.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading