Slovenci na udaru medija pred gostovanje Srbije!

Autor:

Sport

10.06.2022

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Srbije u dobrom raspoloženju putuje u Sloveniju na meč 4. kola najmlađeg evropskog reprezentativnog takmičenja.

Slovenci na udaru medija pred gostovanje Srbije!

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi i Dušan Tadić

Nakon uvodnog poraza od selekcije Norveške na stadionu "Rajko Mitić" rezultatom 0:1, fudbaleri srpske reprezentacije vezali su dva pozitivna rezultata. Prvo su izabranici selektora Dragana Stojkovića na našem najvećem stadionu savladali Sloveniju rezultatom 4:1, da bi u Stokholmu bili bolji i od Švedske rezultatom 1:0.

"Orlovi" se sada pripremaju za poslednji, četvrti susret Lige nacija u ovom nizu i gostovanje u Ljubljani reprezentaciji koju su nedavno bez većih problema savladali.

Uoči susreta koji će biti odigran u slovenačkoj prestonici, kako prenose tamošnji mediji u selekciji našeg budućeg rivala i ne vlada baš najpozitivnija atmosfera.

Nakon dva uvodna poraza slovenački list "Ekipa" u najavi meča sa Norveškom, navedeni susret najavili su samo fotografijom golmana Jana Oblaka bez ostatka nacionalnog tima. Umesto njihovih imena stajao je natpis "neko sa mu*ima", aludirajući na nepožrtvovanost slovenačkih fudbalera u mečevima njihovog nacionalnog tima.

Republika

Foto: Starsport

Jan Oblak

 

Možda je upravo i ovakav natpis uticao na nešto bolju partiju "Zmajčeka" koji su stigli do prvog boda u takmičenju remiziravši 0:0.

Meč između Slovenije i Srbije na programu je u nedelju 12. juna sa početkom od 20:45 časova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading