Ne plašimo se nikoga i verujemo u sebe: Selektor nije krio zadovoljstvo nakon velikog trijumfa! (VIDEO)

Autor:

Sport

09.06.2022

21:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija slavi. Orlovi su ostvarili važan trijumf u okviru 3. kola UEFA Lige nacija.

Ne plašimo se nikoga i verujemo u sebe: Selektor nije krio zadovoljstvo nakon velikog trijumfa! (VIDEO)

Foto: Starsport

Srpska fudbalska reprezentacija pogotkom Luke Jovića ostvarila je drugi trijumf u tri odigrana meča u drugoj diviziji UEFA Lige nacija i time su naši reprezentativci nastavili pohod ka vrhu tabele i plasmanu u najbolju grupu najmlađeg evropskog reprezentativnog takmičenja.

Nakon susreta, selektor srpskih fudbalera Dragan Stojković, u razgovoru sa predstavnicima medija nije krio zadovoljstvo:

- Izuzetno sam zadovoljan svime što mo prikazali. Mi gajimo taj stil igre koji se pokazuje kao dobro rešenje. Najvažnije je da igrači shvataju šta se od njih traži i uopšte nije bitno ko će se naći na terenu i ko će tokom meča da uđe u igru - istakao je Dragan Stojković, a zatim se osvrnuo na ono što smo videli na terenu "Frends Arene":

- Drago mi je da smo na teškom terenu prikazali sjajnu igru i da smo dominirali terenom. Mi se jednostavno ne plašimo nikoga i verujemo u sebe. Momci su od početka igrali pametno i inteligentno i dali su poslednji atom snage jer je meč bio fizički izuzetno zahtevan. 

 

 

Uskoro sledi gostovanje u Ljubljani gde će Srbija odmeriti snage sa reprezentacijom Slovenije:

- Protiv Slovenije nećemo ništa menjati. Igraćemo i tamo našu igru. Ova Srbija veruje u sebe. Tokom meča pravimo mnogo prilika. Videli ste da smo i danas imali mnogo šansi. Sve to me čini izutetno srećnim, a nadam se da su i u Srbiji svi zadovoljni.

Na kraju se selektor osvrnuo i na podršku koju je naša reprezentacija imala u Stokholmu:

- Podrška je bila zaista fantastična. Mnogo je lepo kada i ovako daleko od kuće vidite toliko srpskih zastava i navijače koji vas bodre. Zaista, hvala im od srca za podršku koju pružaju ovoj reprezentaciji - zaključio je Dragan Stojković.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading