Presrećan sam: Erhan Mašović sumira utiske nakon debija u dresu sa nacionalnim grbom!

Autor:

Sport

06.06.2022

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno je pala i Slovenije.

Presrećan sam: Erhan Mašović sumira utiske nakon debija u dresu sa nacionalnim grbom!

Foto: Starsport

Konačno je reprezentacija Srbije uspela da savlada izabranu selekciju Slovenije.

U okviru 2. kola UEFA Lige nacija, "Orlovi" su na stadionu "Rajko Mitić" ostvarili ubedljiv trijumf rezultatom 4:1, a u strelce su se upisali Aleksandar Mitrović, Sergej Milinković-Savić, Luka Jović i Nemanja Radonjić.

Navedeni susret svakako će ostati u lepom sećanju i Erhanu Mašoviću koji je zabeležio svoj debitantski nastup u dresu sa nacionalnim grbom. Nakon susreta, Mašović je sumirao utiske:

- Sjajna pobeda. Moj debi, presrećan sam što sam konačno debitovao. Dugo sam čekao da debitujem za svoju zemlju. Stvarno jedna odlična pobeda, odlična igra pre svega i zaslužen trijumf. Neopisiv je osećaj. Svako od detinjstva mašta da igra za svoju zemlju. Stvarno sam bio presrećan, uživao sam u svakom trenutku na terenu - sa oduševljenjem je istakao dvadesettrogodišnji fudbaler.

 

 

Istakao je aktuelni fudbaler nemačkog Bohuma i kako je primljen od strane ostalih reprezentativaca:

- Stalno su me bodrili, ohrabrivali, to zaista mnogo znači. Kada neki iskusni igrači priđu i kažu ti neke reči podrške, bilo šta. Dosta su me podizali i pre meča, ali i tokom samog meča, tako da je bila sjajna atmosfera - zaključila je nova uzdanica selektora Dragana Stojkovića.

Erhan Mašović je prošao sve nacionalne selekcije Srbije, a tokom dosadašnje profesionalne karijere nastupao je za Čukarički, Briž, Trenčin, Horsens, a od 2020. godine je član nemačkog Bohuma.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading