PIKSI MORA HITNO DA REAGUJE: Srbija je već sada u velikom problemu, a Svetsko prvenstvo je sve bliže! Ovo nam se nije dogodilo čitavu deceniju!

Autor:

Sport

03.06.2022

06:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikako nije dobro, ali vremena da se sve ispravi i dalje ima.

PIKSI MORA HITNO DA REAGUJE: Srbija je već sada u velikom problemu, a Svetsko prvenstvo je sve bliže! Ovo nam se nije dogodilo čitavu deceniju!

Foto: Starsport

Na startu trećeg izdanja UEFA Lige nacija, fudbalska reprezentacija Srbije poražena je na stadionu "Rajko Mitić" od selekcije Norveške, rezultatom 1:0. Pred tačno 9.726 gledalaca jedini pogodak za skandinavsku ekipu postigao je Erling Haland u 26. minutu susreta.

 

 

Poraz kao poraz jeste neprijatan, ali mnogo više od samih izgubljenih bodova, sve u našem stručnom štabu trebao bi da zabrine podatak koji se našoj nacionalnoj selekciji nije dogodio punu deceniju.

Naime, u predvečerje Svetskog prvenstva koje se krajem godine održava u Kataru, nacionalna selekcija Srbije vezala je tri susreta u kojima nije uspela da zatrese mrežu protivnika. U tom nizu nalaze se dva prijateljska susreta protiv selekcije Mađarske u Budimpešti, kao i duel sa selekcijom Danske u Kopenhagenu i već pominjani meč koji je odigran na najvećem srpskom stadionu.

U navedena tri susreta Srbija jeste ostvarila jedan trijumf. Slavili su "Orlovi" na "Puškaš Areni" rezultatom 1:0, ali je strelac jedinog pogotka bio mađarksi reprezentativac Žoltan Nađ. On je sopstvenu mrežu zatresao u 35. minutu susreta, pa se i navedeni meč može voditi kao prvi u seriji u kojem srpski reprezentativci nisu stigli do mreže protivnika.

 

 

Ovakav neslavan niz naša reprezentacija nije imala još od 2012. godine kada su izabranici dvojice selektora Radovana Ćurčića i Siniše Mihajlovića u tri vezana prijateljsak susreta protiv Kipra, Španije i Francuske ostvarili remi i dva poraza uz gol koeficijent 0:4.

Foto: Starsport

Selektor Dragan Stojković - velike brige pred najvažnije mečeve u godini

 

Potpuno je jasno da se srpska fudbalska reprezentacija nalazi u golgeterskom postu. Nakon istorijskog susreta u Lisabonu kada je savladan Portugal i izboren direktni plasman na predstojeću svetsku fudbalsku smotru, evidentno je da je usledio golgeterski post. Selektor Dragan Stojković i njegov stručni štab moraće pod hitno da reaguje, da učini sve kako bi se naši reprezentativci vratili na nivo na kojem su bili do marta ove godine kada je sve i započelo.

 

Prilike da se u rezultatskom smislu sve ispravi, ima. Več u nedelju 5. juna srpska fudbalska selekcija sastaće se reprezentacijom Slovenije na stadionu u Ljutice Bogdana i biće to dobra prilika da se golgeteri konačno vrate na nivo koji ih je krasio do nedavno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Omer

03.06.2022 09:54

Sta Piksi moze da ovim balerinama kada igraju u svojim klubovima odlicni a kada obuku dres da nacionalnim grbom totalni su promasaj.