STIŽE ZAMENA: Rodić će konačno moći da predahne – Pakleno pojačanje stiže na Marakanu?

Autor:

Sport

01.06.2022

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Godinama u nazad Crvena zvezda kuburi sa pozicijom levog beka.

STIŽE ZAMENA: Rodić će konačno moći da predahne – Pakleno pojačanje stiže na Marakanu?

Foto: Starsport

Milan Rodić dobija žuti karton na 167. Večitom derbiju

Probalo je rukovodstvo aktuelnog šampiona Srbije da pronađe zamenu za Milana Rodića, ali svi pokušaji ostali su bezuspešni, a slobodno se može reći da je npr. angažman Brazilca Žandera imao katastrofalne posledice po rezultate kluba.

Ipak. čini se da je rukovodstvo kluba konačno uspelo da pronađe adekvatnu alternativu iskusnom, tridesetjedogodišnjem fudbaleru koji ovog leta započinje svoju šestu sezonu u crveno-belom dresu.

Kako se saznaje, u predstojećem perodu rukovodstvo Crvene zvezde pokušaće da na stadion „Rajko Mitić“ vrati svog nekadašnjeg igrača Aleksu Terića.

 

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Aleksa Terzić u dresu Fiorentine

 

Terzić je ponikao u Crvenoj zvezdi u koju je stigao sa 11 godina iz ekipe Mladenovca i za čiji je seniorski tim odigrao svega dva meča pre nego što je juna 2019. godine prešao u redove Fiorentine. Dvadesetdvogodišnji fudbaler je tokom prethodne seone odigrao samo jedan meč u Seriji A, a uprava „Ljubičastih“ je već saopštila da neće računati na Terzića u narednoj sezoni što će svakako šampion Srbije pokušati da iskoristi i vrati mladog levog beka u svoje redove.

Aleksa Terzić je već debitovao i za seniorski sastav nacionalne reprezentacije Srbije u prijateljskom susretu protiv selekcije Jamajke koji je odigran 7. juna prethodne godine, a selektor Dragan Stojković mu je do sada pružio priliku da na četiri meča ponese dres sa nacionalnim grbom.

Republika

Foto: Starsport

Aleksa Terzić dok je nosio crveno-beli dres

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading