PIKSI JE VELIKO SRPSKO, SVETSKO I ZVEZDINO IME: Vladimir Cvetković stao u odbranu selektora!

Autor:

Sport

28.05.2022

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom finalnog meča Kupa Srbije u fudbalu, navijači Crvene zvezde na severnoj tribini stadiona "Rajko Mitić" istakli su transparent koji je mnoge iznenadio.

PIKSI JE VELIKO SRPSKO, SVETSKO I ZVEZDINO IME: Vladimir Cvetković stao u odbranu selektora!

Foto: Starsport

Jedan od onih koji su bili iznenađeni viđenim na tribini na kojoj se okupljaju najvatrenije pristalice našeg najtrofejnijeg kluba, a na kojoj se pojavio sporni transparent posvećen Draganu Stojkoviću Piksiju, jeste Vladimir Cvetković nekadašnja legenda košarkaškog kluba sa Malog Kalemegdana i dugogodišnji generalni sekretar Fudbalkog kluba Crvena zvezda iz njegovih najslavnijih dana.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/Sportska sećanja

Dragan Stojković iz igračkih dana

 

Povodom svega, Vladimir Cvetković je izjavio:

- Nisam bio na stadionu četvrtak uveče. Nije mi jasan razlog. Piksi je veliko srpsko, svetsko i Zvezdino ime, ne znam zašto je to tako. On je Zvezdina zvezda, zasluženo. Ne odlazim na stadion iz zdravstvenih razloga, ne mogu ništa konkretno da kažem, sem da mi je čudno. Ja samo znam da je Piksi svaku utakmicu u Zvezdi ginuo! Nije bitno da li smo igrali protiv nekog evropskog kluba, ili našeg niželigaža. Uvek je ulagao sebe, s pravom je bio jedan od najboljih, uvek. Bio je srčan igrač poznata je to stvar, to može da se proveri. Piksi finale u Bariju nije hteo da igra. Znam to veoma dobro, sećam se tih dana. Taj ciklus na putu ka evropskoj tituli bio sam uz ekipu, sedeo na klupi. Znam, da kad je Piksi ušao u igru u Bariju, naši su se igrači sledili. Odigrao je taj produžetak ležerno, a odbio je da puca penal. Protiv nas, protiv svoje Zvezde! To dosta govori o njegovom odnosu prema Crvenoj zvezdi - istakao je Cvetković u razgovoru sa novinarima "Kurira".

Da podsetimo, tokom susreta sa Partizanom u finalu nacionalnog Kupa Srbije, navijači Crvene zvezde, popularne "Delije" istakle su transparent na kojem je pisalo:

- Nikad nije bila tvoja. Ti nikad nisi bio naš. Decenijskog potopa posle tebe, seća se svaki zvezdaš. Sajonara!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading