PODRHTAVA CRNO-BELI DEO TOPČIDERSKOG BRDA: Grobari će biti (ne)zadovoljni, ovo su kandidati za užarenu klupu Partizana!

Autor:

Sport

27.05.2022

06:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Topčidersko brdo, barem onaj deo koji je obojen crno-belim bojama nikako ne može biti zadovoljan ostvarenim u tek završenoj sezoni 2021/22.

PODRHTAVA CRNO-BELI DEO TOPČIDERSKOG BRDA: Grobari će biti (ne)zadovoljni, ovo su kandidati za užarenu klupu Partizana!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana i treću sezonu uzastopno ostali su bez trofeja. Porazom u finalu nacionalnog kup takmičenja sušan period je nastavljen, dok sa druge strane Večiti rival grabi sve što može. U poslednje tri sezone čak par od ukupno šest mogućih trofeja završili su u Ljutice Bogdana, dok je preostali trofej, onaj namenjen pobedniku najmasovnijeg takmičenja u sezonu 2019/20 završio u vutrinama crveno-belih, ali onih sa novosadskog „Karađorđa“.

Samim tim, potpuno je bila razumna odluka trenera Aleksandra Stanojevića da odmah nakon bolnog poraza na našem najvećem stadionu i zvanično napusti klupu Partizana, a odmah su u sportskoj javnosti krenule spekulacije ko bi mogao biti njegov naslednik na užarenoj klupi.

Neposredno po obelodanjivanju informacije da je Aleksandar Stanojević bivši trener, u medijima se pojavila vest da je prvi kandidat za poziciju šefa struke crno-belih Mladen Krstajić.

Krstajić jeste igračka legenda crno-belih. Dres Partizana je nosio u dva navrata od 1996. do 2000. godine, kao i po povratku iz Nemačke od 2009. do 2011. Međutim, njegova dosadašnja trenerska karijera nije bila preterano uspešna.

Republika

Foto: Starsport

Mladen Krstajić

 

Kao selektor reprezentacije Srbije, iznenada na tu funkciju postavljen nakon smene Slavoljuba Muslina, nije ostvario očekivano na Svetskom prvenstvu u Rusiji, a kasnije klupske epizode u TSC-u, kao i u Makabiju iz Tel Aviva, neslavno su se završile.

Samim tim, teško je poverovati da će rukovodstvo crno-belih da se odluči na ovu opciju, mada nije ni isključeno da će upravo tako i biti.

Drugo ime koje se po malo i stidljivo pominje, jeste Žarko Lazetić. U sezoni 2007/08 bio je igrač crno-belih, a po okončanju profesionalne karijere bio je deo sportskog sektora Partizana, radeći u ovom klubu na više pozicija. Samostalno je do sada predvodio Srem iz Jakova, Teleoptik, gornjomilanovački Metalac, a aktuelni je šef struke u TSC-u.

Republika

Foto: Starsport

Žarko Lazetić

 

Možda, iako to trenutno zvuči najneverovatnije, upravo Lazetić ima i najveće šanse da preuzme rukovodstvo kluba kojem je potreban potpuni igrački restart.

Na kraju, svakako sledi trener kojeg bi kompletna crno-bela populacija sa najvećim oduševljenjem prihvatila. U pitanju je Saša Ilić, legenda ovog kluba u svakom pogledu.

Ilić je nedavno započeo samostalnu trenersku karijeru u ekipi Čukaričkog, ali je upravo nakon ovosezonskog duela sa Partizanom napustio klub sa Banovog brda. O Iliću se sve zna i kao što smo već napomenuli on je taj koji bi mogao da poveže sve niti u Humskoj koje su odavno popucale.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Stanković i Saša Ilić

 

Predstojeći dani će biti svakako više nego interesantni na crno-belom delu Topčiderskog brda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading