STANOJEVIĆ SPREMIO KLOPKU: Dileme nema - Parni valjak odlazi na Marakanu po trofej!

Autor:

Sport

25.05.2022

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli kreću u borbu za spas sezone.

STANOJEVIĆ SPREMIO KLOPKU: Dileme nema - Parni valjak odlazi na Marakanu po trofej!

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević

Već dve sezone u vitrine kluba u Humskoj ulici nije ušao niti jedan trofej, a finalni susret Kupa Srbije je poslednja prilika da se taj niz ne pomeri i na treću sezonu što bi svakako za klub renomea Partizana bilo katastrofalno.

Odlučujući trenuta dogodiće se u četvrtak 26. maja, a nakon trenera Crvene zvezde Dejana Stankovića i trener crno-belih Aleksandar Stanojević odlučio se za startnu postavu koja će istrčati na travi našeg najvećeg stadiona.

Mrežu crno-belih čuvaće Nemanja Stevanović. Ispred njega kao centralni bekovi dejstvovaće Nemanja Miletić i Igor Vujačić, dok su mesta na bočim pozicijama rezervisana za Aleksandra Miljkovića i Slobodana Uroševića.

Kao i kolega sa suprotne strane Topčiderskog brda, Aleksandar Stanojević će se odlučiti na formaciju za dvojicom zadnjih veznih igrača, Sašom Zdjelarom i Markom Jevtovićem, dok će za kreaciju igre biti zadužen Birbas Natho.

Pozicije krila pokrivaće Lazar Marković i Kvinsi Menig, dok je najveća dilema vezana za poziciju najisturenijeg igrača, ali i pored činjenice da je rikardo Gomeš rovit, očekuje se da će on gotovo sigurno zauzeti svoje mesto u špicu Partizana.

Foto: Starsport

Trofej Kupa Srbije u fudbalu

 

Takođe, i dalje je neizvestan nastup izraelskog reprezentativca Natha. On jeste najavljen da će zaigrati u startnoj postavi, ali će se o tome definitivna odluka doneti neposredno pred sam meč, ali se već sada zna da ukoliko on ne bude mogao da pruži svoj maksimum, u ekipi će se pojaviti Miloš Jojić.

Napomenućemo samo podatak koji nikako ne ide u prilog kluba sa stadiona u Humskoj. Ekipa Partizana je poslednji trofej osvojila pre tačno tri godine. Tog maja 2019. godine crno-beli su golom Bojana Ostojića slavili rezultatom 1:0 i osvojili do sada poslednji klupski trofej.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading