ODLUKA JE PALA: Njih jedanaest će zapržiti čorbu Stanojeviću – Stanković nema dileme, zna kako se stiže do trofeja!

Autor:

Sport

25.05.2022

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska groznica polako trese srpsku prestonicu.

ODLUKA JE PALA: Njih jedanaest će zapržiti čorbu Stanojeviću – Stanković nema dileme, zna kako se stiže do trofeja!

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Večiti rivali, Crvena zvezda i Partizan sutra će u međusobnom duelu odrediti ko će poneti trofej namenjen pobedniku nacionalnog Kupa Srbije, a kako se nezvanično saznaje trener novog/starog fudbalkog šampiona Srbije već se odlučio za starnih jedanaest fudbalera koje će suprostaviti protivničkom treneru Aleksandru Stanojeviću.

 

Foto: Ilustracija; Republika.rs, Starsport, ST/A. Nalbantjan, Pixaby

Nova bitka Dejana Stankovića i Aleksandra Stanojevića

 

Na golu je siguran kapiten ekipe Milan Borjan, a poslednju liniju crveno-belih čini će Milan Gajić i Milan Rodić po bokovima, dok će u centralnom delu odbrane dejstvovati iskusni Aleksandar Dragović i supertalentovami Strahinja Eraković.

Kada je reč o veznom redu, izvesno je da će trener Dejan Stanković na teren izvesti formaciju sa dvojicom zadnjih veznih igrača, a to đe biti Seku Sanogo i Slavoljub Srnić, dok će zadužen za kreaciju igre biti zadužen Gelor Kanga.

Ofanzivni deo ekipe činiće, verovatno i dva najbolja Zvezdina fudbalera Aleksandar Katai i Mirko Ivanić, dok će zadužen za golove biti Ohi Omoižuanfo.

Postoji i eventualna, nešto ofanzivnija opcija po kojoj bi se u startnoj postavi našao El Fardu Ben, koji bi zaigrao umesto Slavoljuba Srnića, što bi dovelo do određenih pomeranja u linijama jer bi Gelor Kanga imao defanzivnije zadatke. Međutim, teško je očekivati da će se šef struke crveno-belih odlučiti za ovakvu opciju. barem ne na samom startu susreta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading