NOVE IZMENE U SAOBRAĆAJU: Na ove deonice da obratite pažnju!

Autor:

Vesti

27.05.2022

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Važno obaveštenje za vozače

NOVE IZMENE U SAOBRAĆAJU: Na ove deonice da obratite pažnju!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Prema informacijama Puteva Srbije, na deonici puta Brnjica – Sušica, danas od 8 do 12 časova, na snazi je obustava saobraćaja zbog radova na asfaltiranju dela puta.

Alternativni putni pravac tokom obustave je Sjenica – Raždaginja – Karajukići Bunari – Duga Poljana, navedeno je u saopštenju.

Na deonici Ruma – Putinci, kod mesta Žarkovac, planirani su radovi na izradi induktivnih petlji u periodu od 7 do 16 časova, uz naizmenično propuštanje vozila jednom saobraćajnom trakom u dužini oko 100 metara.

Republika

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ

Gužva

Na deonici puta Leskovac – Lebane, do 30. maja od 7 do 17 časova, biće organizovani radovi na presvlačenju kolovoza, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na auto-putu E-75, kod petlje Vodanj – Kolari, u smeru ka Nišu, 01. juna u periodu od 7 do 16 časova, planirani su radovi na urezivanju induktivnih petlji.

Saobraćaj će se u zoni radova u dužini od 100 metara, odvijati zaustavnom saobraćajnom trakom, za saobraćaj će biti zatvorena vozna i preticajna traka.

Na deonici Selište – Bor, biće organizovani radovi na popravci mosta preko Crnog Timoka, uz naizmenično propuštanje vozila, navedeno je u saopštenju, prenosi Tanjug.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading