VOZAČI, OPREZ: Do kraja maja radovi na deonici kod Horgoša

Autor:

Vesti

19.05.2022

22:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Za vreme izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna traka u dužini od 100 metara

VOZAČI, OPREZ: Do kraja maja radovi na deonici kod Horgoša

Foto: Printscreen

Do utorka, 31. maja, u periodu od 7 do 16 časova, izvodiće se radovi na montaži zaštitne odbojne ograde u srednjem pojasu, na deonici puta kod graničnog prelaza Horgoš, kada će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, prenosi danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Na državnom putu 1. A reda broj 1, na deonici granični prelaz Horgoš - petlja Horgoš, smer granični prelaz Horgoš - Novi Sad, tokom izvođenja radova za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka, dok se saobraćaj odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom, prenosi AMSS informacije Puteva Srbije.

Foto: Republika

Horgoš

AMSS podseća da se do 21. maja u toku svetlog dela dana, izvode radovi na montaži čelične zaštitne ograde, na državnom putu 1. A reda broj 1, na deonici petlja Novi Sad jug- petlja Kovilj, kod petlje Kovilj.

Za vreme izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna traka u dužini od 100 metara, u smeru od Novog Sada ka Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading