Konstrakta ŠOKIRALA priznanjem! Ja nisam velika ZVEZDA, na stepeništu sam PLAKALA!

Autor: Melina GVERO

Zabava

20.05.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Đurić Konstrakta iskreno je progovorila o svojoj popularnosti.

Konstrakta ŠOKIRALA priznanjem! Ja nisam velika ZVEZDA, na stepeništu sam PLAKALA!

Foto: ATA Images

Konstrakta

Naša predstavnica na Evroviziji Ana Đurić Konstrakta zauzela je visoko peto mesto, a još boljeg plasmana koštali su je glasovi žirija, koji je bio surov prema njoj i dao joj čak 23 nule, dok ju je publika dovela u top pet najboljih pesama na prestižnom muzičkom takmičenju.

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Ana Đurić Konstrakta

Konstrakta iz dana u dan sve više intrigira javnost, a koliko je skromna, govori i činjenica da ona ne smatra da je velika zvezda.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

 

 

Moji nastupi su postali narodski

U Izraelu su prisutni veliki evrovizijski fanovi. Oni te tamo prepoznaju i oni su zaista veoma u ovome. Bilo mi je baš prijatno i ljudi su nekako to prihvatili. Moji nastupi su postali narodski, u neku ruku, i to je negde što je lepo. Tema je univerzalna i postoji to neko široko prepoznavanje. Stranci su zaista izgovarali "Biti zdrava" na srpskom jeziku.

Naime, koliko je ekstravagantna na sceni, toliko je u privatnom životu skromna i prizemna žena. Osim što voli da se vozi gradskim prevozom, Konstrakta tvrdi da će njena popularnost kroz nekoliko meseci nestati, što nikada ne bi priznale ni mnogo manje zvezde od nje.

- Ja volim da sednem, koliko god to bizarno zvučalo, u gradski prevoz i gledam kroz prozor oko 11 sati, kada nema nikoga. Voziš se, gledaš kroz prozor, imaš taj momenat sam sa sobom da možeš nešto da isprocesuiraš - rekla je ona u emisiji "TV lica - kao sav normalan svet", a kada je voditeljka prokomentarisala da je to neobično za nekog ko je zvezda, Đurićka je poentirala:

Republika

Foto: Instagram.com

 

 

Nisam planirala da se bavim muzikom, slučajno se to desilo

Kad sam bila mala, nikada nisam imala jasnu viziju toga šta želim, nekako me je uvek život nosio. To je nekada dobro, ali nekada ne, ali ja nisam ta koja ima plan i koja to sprovodi. Nisam planirala ni muzikom da se bavi i to se slučajno desilo.

- Nisam ja zvezda. Mislim, ja sebe ne smatram velikom zvezdom. U ovom trenutku je pažnja na meni. Ne verujem da će to dugo da traje, ova popularnost i sve ovo oko mene. Do kraja ove godine, na primer. Ali nisam ja nikad bila ne znam koja zvezda. Kada sam se vratila iz Torina, plakala sam na stepenicama kada sam videla natpise i balone što su za mene spremili stanari moje zgrade. I dalje se iščuđavam kako se stvari odvijaju oko mene. Ja nisam uobičajena osoba, a dobila sam pažnju - to smatram uspehom.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading